Villa parasına yat!..

Marmaris’teki yat fuarında ziyaretçilerin beğenisine sunulan lüks yatlar, villa fiyatını bulan bir haftalık kiralama bedeliyle dikkati çekiyor. Yat kaptanı Demirtaş, “Kiralama bedeli genellikle 30 bin avrodan 100 bin avroya kadar çıkabiliyor” dedi.

Villa parasına yat!..
Yeni Asır'da yer alan habere göre Muğla'nın Marmaris ilçesindeki yat fuarında ziyaretçilerin beğenisine sunulan lüks motor yatlarla bir hafta tatil yapmak isteyenlerin ödeyeceği kira, 30 bin ile 100 bin avro arasında değişiyor. İlçede bu yıl 36'ncısı düzenlenen "Marmaris Yacht Charter Show Fuarı"nda çok sayıda gulet ve motor yat tanıtıldı. Büyüklüğü ve barındırdıkları konforla dikkati çeken lüks yatlar, yurt içi ve yurt dışından gelen acente yetkililerinden de büyük ilgi gördü. Fuarda ilgi çeken lüks yatlar, çok sayıda misafir ağırladı.

Fuardaki birçok yatın bir haftalık kiralama bedeli ile bir villa satın alınabileceğini öğrenen vatandaşlar, şaşkınlıklarını gizleyemedi.

DEĞERİ 5 MİLYON TL

Fuarda bulunan Sean Lion II Jersey isimli yatın kaptanı Soner Demirtaş, sezonun başlamasıyla hem charter hem de özel olarak hizmet verdiklerini söyledi. Misafirlerinin Avrupa'nın çeşitli ülkeleri ile İsrail ve ABD'den olduğunu belirten Demirtaş, "Her ulustan her milletten gelen misafirlerimize unutamayacakları bir tatil imkanı sunuyoruz. Bizimle tatile çıkan misafirlerimizin deniz üzerinde neye ihtiyacı olacaksa biz onu bulunuyoruz çünkü bizde 'hayır' ve 'yok' kelimesine yer yok" dedi.

HİZMET KALİTESİNE GÖRE

Demirtaş, 6 aylık süreçte en çok haziran, Temmuz ve Ağustos aylarının tercih edildiğini belirterek, kiralamaların ise genellikle haftalık olarak yapıldığını dile getirdi. Fiyatların sezon ve teknede sunulan hizmet kalitesine göre değiştiğini belirten Demirtaş, "Yaklaşık 5 milyon avro değerinde olan yatımızda müşterilerimize çok değişik imkanlar ve turlar sunuyoruz. Bir haftalık kiralama bedeli ise tekneden tekneye göre değişiyor. Bu rakam 30 bin avrodan 100 bin avroya kadar çıkabiliyor" dedi.