Başbakan Yıldırım: "Fırat'ın doğusu için ne gerekiyorsa yaparız"

Başbakan Binali Yıldırım, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, operasyonların hiçbir vatandaşın endişe duymayana kadar süreceğini belirterek, "269 canlı bomba eylemcisi etkisiz hale getirildi" dedi.

Yıldırım: "Fırat'ın doğusu için ne gerekiyorsa yaparız"
Yeni Şafak'ta yer alan habere göre Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti grup toplantısında hitap etti.

Yıldırım'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"Biz yeni yedizlerin kan dökmesi karşısında hakkı savunmaya devam edeceğiz. Türkiye olarak, bizi yakan bu ateşi söndürmek için, mücadelemiz kararlılıkla devam ediyor. Aynı kıbleye yönelenlerin birbirine düşman kesilmelerine, birbirine silah doğrultmalarına asla müsamaha göstermeyeceğiz, asla bunun tarafı olmayacağız"

Vatandaşlarımızın hiçbir endişe taşımayacağı güne kadar operasyonlar sürecek. 269 canlı bomba eylemcisi etkisiz hale getirildi"

"Proje ve yatırımlarımızın biri bitmeden biri başlamalı ki, Türkiye'yi her yönüyle gelişmiş, örnek bir ülke haline getirelim. Millete hizmette kendinize asla sınır koymayın. Bu millet, her zaman daha fazlasını hak ediyor."

"Vatandaşlarımızın hiçbir endişe taşımayacağı güne kadar operasyonlar sürecek. 269 canlı bomba eylemcisi etkisiz hale getirildi."

"Tuzaklara karşı son derece dikkatli olmamız gerekiyor. Son dönemde ana muhalefet partisi, sabah akşam mağduriyet üzerinden kafa karıştırmaya çalışıyorlar. 15 Temmuz'u es geçmeye çalışıyorlar. 15 Temmuz'un asıl mağduru, şehitlerimizin aileleri, gazilerimiz ve 79 milyon vatan evladıdır."

"Gerektiğinde canımızı bu ülke ve millet için feda etmeye hazırız, bunu herkes bilsin. Fırat'ın batısı diyoruz ama, eğer terör eylemleri Fırat'ın doğusunda da devam ederse orası için de gereğini yaparız"