2 MAHKUM FİRAR ETTİ!!

Niğde Tarım Açık Cezaevinden kaçak hükümlüler başgardiyanı öldürdü..

2 MAHKUM FİRAR ETTİ!!

Niğde Tarım Açık Cezaevi'nde iki hükümlü, baş gardiyanı tabancayla vurup firar etti. Ağır yaralanan baş gardiyan Abit Tüber (43), kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Niğde Tarım Açık Cezaevi'nde yatan hükümlü Umut Acar ile Hüsamettin Kaymak, baş gardiyan Abit Tüber'i tabancayla yaraladıktan sonra kaçtı. Niğde Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Tüber, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Dışarıdan yardım aldıkları düşünülen ve yanlarında bir tabanca ve bir av tüfeği olduğu belirtilen firarilerin, plakası belirlenemeyen bir otomobil ile kaçtıkları bildirildi.

CİNAYET SUÇUNDAN HÜKÜMLÜLER

Firariler Umut Acar ile Hüsamettin Kaymak'ın cinayet suçundan hükümlü oldukları, iyi halden dolayı bulundukları cezaevinden Niğde'deki cezaevine getirildikleri öğrenildi. Jandarma ekipleri kaçan hükümlülerin yakalanması için geniş çaplı araştırma başlatırken, Niğde Emniyet Müdürlüğü de çevre illeri uyardı. Niğde Emniyet'i, Mersin, Kırşehir, Yozgat, Mersin, Konya, Aksaray, Adana ve Kayseri Emniyet Müdürlüğü'ne firariler hakkında bilgi verdi. 
 
AJANS HABERTÜRK