'2. Sayfa'ya bir bomba da İbrahim Gugu'dan!..

Kanaltürk'te yayınlanan "2. Sayfa" programı tepki çekmeye devam ediyor. Yeşilçam'ın efsane oyuncusu Salih Güney'in 'Ahlaksızın önde gideni' diye bahsettiği sunucuları bu kez de Niran Ünsal'ın eşi İbrahim Gugu bombaladı!

'2. Sayfa'ya bir bomba da İbrahim Gugu'dan!..

Önceki aylarda "Söylemezsem Olmaz"a konuk olan Salih Güney, Pakize Suda'nın sorduğu "Jigololuk yaptım eskiden demişsin doğru mu?" sorusuna cevaben isim vermeden "2. Sayfa" programının sunucuları Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'i hedef alarak  "İki tane uyuz var. İki tane terbiyesiz. İkisi de saygısız insanlar. İki tane yeni yetme, 50 yıllık sanatçıya böyle bir manşet attılar. İki tane program yapan zıpçıktı karı. Terbiyesizler. Bunlar ahlaksız. İkisi de ahlaksızın önde gideni. Kimbilir onlar neler yapıyor da..." ifadelerinde bulunmuştu..

2. SAYFA'DAN SALİH GÜNEY'İN BU SÖZLERİNE YANIT GELMEDİ!.. (VİDEO)

"2.Sayfa" Salih Güney'in kendilerine yönelik bu hiç de yenilir yutulur olmayan sözlerine yanıt vermemeyi tercih ederek suskun kalmıştı.

"2.Sayfa"yı bu kez de Niran Ünsal'ın eşi İbrahim Gugu; Twitter hesabında yazdığı bu tweetlerle bombaladı. Bakalım "2.Sayfa" bu tweetleri de görmemezlikten, duymamazlıktan gelip her zaman ki şen kahkahalarıyla izleyicilerine 'Günaydın' mı diyecek?..

İşte o tweetler...

'2. Sayfa'ya bir bomba da İbrahim Gugu'dan!..