5. kattan atladı burnu kanamadı

İzmir'in Bornova ilçesi Atatürk Mahallesi'nde meydana gelen olayda, 16 yaşındaki Y.Ç., iddiaya göre kız arkadaşından ayrıldığı için girdiği bunalım sonucu 5. kattaki evinin penceresinden aşağı atlayarak intihar etmek istedi.

5. kattan atladı burnu kanamadı

Olay, Atatürk Mahallesi 789/1 sokak, 2 numarada gece saat 02.00 sıralarında meydana geldi. Lise öğrencisi olan Y.Ç., iddiaya göre kız arkadaşından ayrılınca bunalıma girdi. Bunun üzerine evindeki odasına kapanan Y.Ç. bir süre müzik dinledi.

Bunalımdaki genç, daha sonra balkona çıkarak kendisini boşluğa bıraktı. Aşağı düşerken apartmanın önündeki çam ağacının dallarına çarparak hızı yavaşlayan Y.Ç. toprak zemine çakıldı. Gürültü üzerine olayı fark eden Y.Ç.'nin evdeki yakınları büyük bir şok yaşadı. İhbar üzerine olay yerine gelen ambulans ekibi tarafından Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Y.Ç. tedavi altına alındı.

5. kattan atlayıp ölümden dönen Y.Ç.'nin vücudunda kırık dahi bulunmadığı bildirildi. Polise ifade veren Y.Ç.'nin yakınlarının gencin bir süre önce kız arkadaşından ayrıldığı için bunalımda olduğunu söyledikleri öğrenildi. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Cem Ulucan