‘Son fok avcısı’altı ay önce boşanmış!

Son günlerin popüler isimlerinden Hatem Yavuz, dünyanın en büyük 3. fok tüccarları arasında sayılıyor... Yurdal Sert’in eşi İvana Sert’le yasak ilişki yaşamakla suçladığı işadamı Hatem Yavuz, son günlerde medyanın ilgi odağı oldu.

‘Son fok avcısı’altı ay önce boşanmış!

İvana Sert ve eşi Yurdal Sert’in boşanma davasından sonra adı aldatma ve seks skandalına karışan ünlü işadamı Hatem Yavuz, altı ay önce yedi yıllık eşinden bir servet karşılığında boşanmış.

Yurdal Sert’in eşi İvana Sert’le yasak ilişki yaşamakla suçladığı işadamı Hatem Yavuz, son günlerde medyanın ilgi odağı oldu. ‘Son fok avcısı’ lakabıyla tanınan Yavuz’un altı ay önce yedi yıllık eşi Çağla Yavuz’dan neredeyse bir servet karşılığında boşandığı ortaya çıktı. Tripleks villa, bir cip ve 500 bin lira tazminat karşılığında eşinden boşanan Yavuz’un Çağla Hanım’dan bir de çocuğu bulunuyor. Ayrıca Hatem Yavuz, çocuk ve anne için aylık 3’er bin lira yoksulluk nafakası ödüyor.

ALEYHTE KONUŞMAK YOK

Kendisinden 12 yaş küçük eşiyle ruhen ve fikren anlaşamadığını öne süren Hatem Yavuz, dilekçesinde fikir ayrılıklarından dolayı yaşanan tartışmaların evliliklerini çekilmez hale getirdiğini belirtti. Çift ayrıca aralarında bir boşanma protokolü imzalayarak, birbirleri aleyhine küçük düşürücü ve rencide edici gerçeğe aykırı açıklama bulunmama taahhüdü verdi.