”Bu o...puya öyle bir ceza verelim ki!”

Dünyanın en büyük ırkçı örgütlenmesi “Blood and Honour" grubunun sitesi hack'lendi. Site kayıtlarında örgütün ilk hedefinin Türk dostu Alman vekil...

”Bu o...puya öyle bir ceza verelim ki!”

Almanya'da Hitler ideolojisini destekleyen tüm simgeler ve örgütlenmeler yasak. Ancak yıllardan beri birçok ırkçı grubun yer altından da olsa faaliyet gösterdiği bilinen bir gerçek. Alman yetkililerin tüm çabalarına rağmen ırkçı söylemleriyle oy toplayan NPD partisi de kapatılabilmiş değil. Alman polisi bu konudaki çaresizliğini defalarca dile getirirlen Neo-Naziler'e en büyük darbe önceki gün internet korsanları tarafından vuruldu.

Dünyanın en büyük ırkçı örgütlenmesi olarak bilinen, ABD ve Avrupa'nın hemen hemen tüm ülkelerinde faaliyet gösteren Blood and Honour (Kan ve Onur) örgütünün internet sunucuları "hacklendi." Hitler gençliğinin sloganı olan ‘Kan ve Onur'u kullanarak 10 yıl önce ırkçı müzik hayranlığı adı altında faaliyete geçen grubun 30 bin sayfalık kayıtları internette yayınlanınca ırkçıların iç yüzü de açığa çıktı.

Örgütün hedef listesinin bir numarasında ise Alman Parlamentosu'na 18 yaşında girerek büyük bir başarı elde eden solcu kadın vekil Julia Bonk (22) bulunuyor.

O.... ya cezasını verin!
Sürekli olarak "Hayat Naziler olmadan çok daha güzel" yazılı tişörtlerle dolaşan ve Türk dostu olduğunu her fırsatta dile getiren vekilin ev adresi, telefon numaraları ve fotoğrafları forumlarda açıkça veriliyor. Hatta, "Bu o...puya öyle bir ceza verelim ki bir daha Türkler'i savunamasın" ifadeleri de saldırı çağrılarının altında yer alıyor. Bonk, Alman RTL televizyonuna yaptığı açıklamada sürekli olarak tehdit aldığını, sokakta yürürken bile artık daha dikkatli olduğunu söyledi.

Türkiye'de tatilini geçirene infaz!
Blood and Honour'ın dünya çapında 31 bin 498 üyesi bulunuyor. Almanya'da yasaklanmış olmasına rağmen 1200 Neo Nazi de grup bünyesinde faaliyet gösteriyor. Alman basınında çıkan bilgilere göre bu 1200 kişilik Alman örgütlenmesi kendine "Combat 18" adını vermiş. Hedefleri ise başta Türkler olmak üzere ülkedeki yabancılar ve Türk dostu siyasetçiler. Yazıştıkları internet forumlarında Türk dostu milletvekillerinin isim, adres, telefon bilgileriyle fotoğraflarını yayınlayıp grup üyelerine saldırı çağrısı yapıyorlar. Ayrıca Türkiye'ye tatile giden siyasetçi ve kamu görevlileri de hedeflerinde... 

VATAN

Konular Eski Arşiv