Abdurrahman Dilipak: "Yeni bir katliama hazırlanıyorlar"

Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, Habertürk'te yayınlanan "Nedir, ne değildir?" programında Mehmet Akif Ersoy'un konuğu oldu.

Abdurrahman Dilipak: "Yeni bir katliama hazırlanıyorlar"

Habertürk'te yayınlanan "Nedir, ne değildir?" programında koronavirüs salgını ele alındı. Konuklar arasında Akit yazarı Abdurrahman Dilipak da vardı. 

Dilipak koronavirüs için "Bir korku pandemisiyle karşı karşıyayız. Kovid-19 üç ayrı virüsün sentezlenmesi ile labratuvarda elde edilen bir genomik bu. Geniyle oynanmış ajan. Onun arkasından gelecek ikinci şok ise aşı ilaç bahanesiyle kısırlaştırma" diye konuştu. 

Bu konuda geçmiş 3 yılda 7 makalesi bulunduğunun altını çizen Dilipak, bu bilginin bir başkası tarafından "Bizimkiler çok tehlikeli bir şeyler hazırlıyorlar hocam. Bu biyolojik savaş" sözleri ile kendisine iletildiğini söyledi. 

Dünyanın geçmeye hazırlandığı 5G sisteminin dünyayı radyasyonla çevreleyeceğini, bunun da insan biyokimyasını bozduğunu ileri süren Abdurrahman Dilipak, bunun için Avrupa'da boş arazilere kenevir tohumu atıldığını belirtti. 

 

Dünyanın 5G sistemi ile büyük bir köye dönüşeceğini vurgulayan Dilipak, herkesin boynunda kolye şeklinde bir çip, yakasında rozet şeklinde bir kamera, düğmesinin ise mikrofon olacağını, bunları takmayanların ise hiçbir sosyal hakka sahip olmayacağını ifade etti. 

Gelecekte manoitlerin her işi yapacağını, bir iş hakkında bunların bilgiye sahip olmasının sadece 30 saniye süreceğini, sigorta, sendika gibi talepleri olmayacağı için insana ihtiyaç kalmayacağını belirten Dilipak korkunç bir iddiada bulundu: "Yeni bir katliama hazırlanıyorlar"

Dilipak, son olarak Mehmet Akif Ersoy'un 'Tedbir alıyor musunuz?' sorusuna ise "Kenevir kullanıyorum. Daha çok bitkisel ilaçlarla kendimi korumaya çalışıyorum" dedi.