Adnan Oktar'dan küstah tehdit: 'Hükümeti düşürürüm!'

Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütü'ne yönelik hazırlanan iddianamede, çarpıcı bir detay daha ortaya çıktı. İddianame kapsamında etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanmak isteyen şüpheli B.K. açıklamalarında Adnan Oktar'ın haddini nasıl aştığını anlattı.

Adnan Oktar'dan küstah tehdit: 'Hükümeti düşürürüm!'

'KADERİ BENİM ELİMDE'

Yeni Asır Gazetesi'nin haberine göre B.K, örgüt elebaşı Adnan Oktar'ın kendilerine yapılacak olası bir operasyon için "Eğer bize operasyon yapılırsa biz de hükümeti düşürürüz" dediğini itiraf etti. B.K. ayrıca Adnan Oktar'ın FETÖ tarafından gerçekleştirilen 15 Temmuz kanlı darbe girişimi sonrasında sarf ettiği sözleri de itiraf etti.

Oktar'ın, "Erdoğan, 15 Temmuz darbesini de başkanlık sistemini Türkiye'ye getirmek için özel olarak planlayıp yaptı. Tayyip Erdoğan'ın devlet düşmanı olup olmadığını bana soruyorlar. Devlet düşmanı olup olmadığını öğrenmek için benden fetva bekliyorlar. Aslında Tayyip Erdoğan'ın kaderi benim elimde, eğer bizim aleyhimize bir hareket yaparsa bunun da karşılığı mutlaka olacak" diyerek tehditler savurduğunu kaydetti.