Ajda'nın eski asistanıyla eski aşkından nispet!

Ajda Pekkan'ın adının aşk dedikodularına karıştığı evli iş adamı Bülent Çavuşuoğlu ile 1,5 yıl önce işten çıkardığı asistanı Etel Sason, Bodrum'da beraber kadeh tokuşturup sosyal medyadan paylaşarak nispet yaptı.

Ajda'nın eski asistanıyla eski aşkından nispet!
Güneş'in haberine göre magazin dünyası son 2 gündür Ajda Pekkan'ın 1 yıldır görüşmediği Bülent Çavuşoğlu ile 1,5 yıl önce işine son verdiği asistanı Etel Sason'un yakınlaşmasını konuşuyor. Dört yıldır cemiyet hayatının ünlü ismi Tuğçe Eyilik'le çekişmeli boşanma davası süren Çavuşoğlu'nun, şu günlerde Ajda Pekkan'ın eski asistanıyla Bodrum'da yeni satın aldığı evde yaşadığı öne sürülüyor. İddiaya göre eşi Tuğçe Eyilik ihanet nedeniyle açtığı boşanma davası sırasında Çavuşoğlu'ndan Çubuklu'da beraber oturdukları evi aldı. Çavuşoğlu da Bodrum'a gidip yeni ev aldı.

Dibe vurmamışlara

Şimdi bu evin dekorasyonuyla da bir dönem adını  yasak aşk dedikodularına karıştığı Pekkan'ın asistanına emanet etti. İkili, geçen günlerde Bodrum'daki evde kadeh tokuşturup fotoğraf çektirdi. Sason sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafın altına "Bazıları kaliteyle yaşar hayatı, bazılarıysa dibe vurur" yazarak, Çavuşoğlu da kadeh işaretiyle altına yazdığı "Dibe vurmamışlara" yorumuyla nispet yaptı. İkili ayrıca evin fotoğrafını "Gerisi teferruat" yazarak aynı anda paylaştı. Ancak daha sonra Sason evin fotoğrafını sildi.

İkizleri sosyetenin uyuşturucu davasında yargılanıyor

Ajda Pekkan'ın Etel Sason'la yolları ayırmasının en önemli nedeninin pek çok ünlü isme kıyafet diken modacı ikiz kızları Raisa ve Vanessa'dan kaynaklandığı biliniyor. Sosyete ve ünlülere yönelik uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltına alınıp tutuksuz yargılanan ikizlerin İstanbul 4. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki davasının yeni duruşması 7 Mayıs'ta görülecek. İkizler, cemiyet hayatının ünlü isimleriyle beraber örgüt, uyuşturucu madde satışına aracılık etmek ve başka kişilere  temin etmekten dolayı yargılanıyor.

Ajda'nın eski asistanıyla eski aşkından nispet!