Akıl almaz olay!

Sekretere biralı, dualı cin çıkarma tecavüzü!!! 27 yaşındaki sekreter, yanında çalıştığı medyum ile yeğeninin sala ile cuma namazı arasında tecavüzüne uğradığını iddia etti...

Akıl almaz olay!

KÜTAHYA'nın Tavşanlı İlçesi'nde medyum A.K.'nın yanında haftalık 30 YTL'ye sekreterlik yapan R.Ü. önceki gece polise başvurdu. Genç kız, 2007 yılının Şubat ayında medyum A.K.'nin, 3 gün önce ise medyumun yeğeni M.A.'nın tecavüzüne uğradığını belirterek şunları söyledi: "A.K., geçen yıl bana büyü yapıldığını belirterek bir cuma günü sala ile ezan arasında cinleri yakması gerektiğini söyledi. Beni iş yerinde yatak bulunan odaya götürdü, sırt üstü yatırarak, bir yandan dua okumaya bir yandan da bira içmeye başladı. Bir süre sonra nedenini anlamadığım şekilde bayılmışım. Kendime geldiğimde kazağım yukarıya doğru sıyrılmış, iç çamaşırlarım çıkarılmıştı. Yatakta kan izlerini görüp ağlamaya başladım. O sırada başucumdaki A.K. bira içiyordu. Benimle evleneceğini söyleyerek olayı kimseye anlatmamamı, aksi taktirde ailemin üzerine cinlerini göndereceğini söyledi. Ertesi gün de zorla ters ilişkide bulundu. Korkup kimseye bir şey söyleyemedim."

Genç kız, üç gün önce de medyumun ‘yeğenim' diyerek tanıştırdığı M.A.'nın tecavüzüne uğradığını iddia etti: "M.A., telefon ederek evimizin yakınına geldiğini ve benimle görüşmek istediğini söyledi. Sokağın başında buluştuk. Otomobilde 2 kişi daha vardı. Arabada konuşurken tacizde bulundu. Korktuğum için bağıramadım. Daha sonra beni ilk tecavüze uğradığım A.K.'nin işyerine götürdüler. M.A. burada beni arka odaya götürdü, önce dövdü, sonra da tecavüz etti."

Şikayet üzerine iki zanlı gözaltına alındı.

medyafaresi

Konular Eski Arşiv