Ali Taran- Ayşe Özyılmazel çifti ev bakıyor!..

Ali Taran ve Ayşe Özyılmazel, ev almak için kolları sıvadı. Nişantaşı'nı tercih eden çift, beğendikleri daireye 2 milyon 883 bin TL fiyat biçilmesi üzerine daireyi satın almak yerine kiralamaya karar verdi.

Ali Taran- Ayşe Özyılmazel çifti ev bakıyor!..

Yıldırım aşkla birbirlerine tutularak ani bir kararla evlenen ve balayının ardından Bodrum'da Semiramis Pekkan'dan kiraladıkları villada oturan Taran ve Özyılmazel çifti, Nişantaşı'ndan ev almaya karar verdi. Geçtiğimiz günlerde beraberlerindeki arkadaşları ile ev aramak için Nişantaşı'na gelen çift, Abdi İpekçi Caddesi'nde kısa süre önce yenilenen Maltepe Apartmanı'ndan daire baktı.

Özyılmazel ve Taran, 3 oda 1 salon olan ve 135 metrekare net kullanım alanı bulunan bir daireyi beğendi. Ancak beğendikleri evin metrekare fiyatının 12 bin dolar olduğunu öğrenen çift, daire için 2 milyon 883 bin TL fiyat biçilmesi karşısında şok oldu.

Ayşe Özyılmazel'in daireyi çok beğenmesi üzerine çift farklı bir formül geliştirerek aynı apartmanda kiralık daire baktı. Kısa süre önce restore edilen Maltepe Apartmanı'nda daireler ultra lüks biçimde tasarlandı. 12  daireden oluşan apartmanda dairelerin satış fiyatı 3 milyon dolar, ortalama kiralar ise 5 bin TL.

Ömer Karahan