Ali Taran, Ayşe'nin evine taşındı

Evlendikten sonra bir süre Bodrum'da yaşayan Ali Taran ve Ayşe Özyılmazel, İstanbul'da kendi bütçelerine uygun bir daire bulamadılar.

Ali Taran, Ayşe'nin evine taşındı

Uzun süredir maddi durumunun kötü olduğu yönünde haberler çıkan Taran, eşi Ayşe Özyılmazel’in evine taşındı. Taran’ın bu kararı geçici olarak mı yoksa maddi sıkıntılar nedeniyle mi aldığı merak konusu oldu.

Temmuz ayında Bodrum’da sürpriz bir şekilde evlenerek magazin gündemine bomba gibi düşen Ali Taran ve Ayşe Özyılmazel’in İstanbul’da ev arayışları umutsuz bir şekilde son buldu. Balayı süresince Bodrum’da Semiramis Pekkan’ın villasında kiraya oturan çift, İstanbul’da ev almak için harekete geçti. Özyılmazel ve Taran, Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’nde bulunan Maltepe Apartmanı’nda 3 oda 1 salon olan ve 135 metrekare net kullanım alanı bulunan bir daireyi beğendi, ancak fiyatın 2 milyon 883 bin TL olması nedeniyle evi satın almaktan vazgeçtiler. Çiçeği burnunda çift, yaşamak istedikleri Nişantaşı’nda satılık daire fiyatlarının çok yüksek gelmesi üzerine, kiralık daire aradılar, fakat Nişantaşı’nda daire kiralarının da çok yüksek olması nedeniyle bu fikirden de vazgeçtiler.

MADDİ SIKINTI İDDİALARI

Bu arada Ali Taran’ın ’Yetenek Sizsiniz Türkiye’ programındaki jüri üyeliğinden ayrıldıktan sonra maddi durumunun kötüye gittiği iddia edildi. Taran’ın kanser tedavisi gören eski eşi Selma Ann Desmond, Facebook’taki sayfasında ünlü reklamcının kendisine ilaç parası ödemediğini öne  sürdü. Desmond sayfasında, ’Mahkeme kararıyla her türlü ilaç giderlerimi ödemekle sorumlu. Bu tavrı alarak benim ölmemi istediğini düşünüyorum’ şeklinde bir yazı yazdı. Taran ise eski eşinin bu iddialarına, Bakırköy Aile Mahkemesi’nden aylık 20 bin TL nafaka verdiğini gösteren bir belgeyle cevap vermeyi tercih etti.

Maddi durumunun kötü olduğu iddialarıyla gündemde olan Ali Taran, iddiaları  yalanlasa da ev satın almak ya da kiralamak yerine eşi Ayşe Özyılmazel’in evine taşındı. Çiftin, Nişantaşı’nda oturmak istemeleri ve kiraların çok yüksek olması nedeniyle, bu şekilde bir çözüm yolu bulmayı tercih ettiği iddia edildi. Ali Taran’ın geçici olarak mı yoksa maddi sıkınıtılar nedeniyle mi eşinin evine yerleştiği merak konusu oldu.         

Erçin Dağ Eysen