Ali Taran eski eşinin cenazesini almaya gitmedi

Reklamcı Ali Taran'ın kısa bir süre önce boşandığı eşi Selma Ann Desmond dün akşam saatlerinde Levent'teki evinde yaşamını yitirdi.

Ali Taran eski eşinin cenazesini almaya gitmedi

Bir süredir kanser tedaviasi gören Desmond’un cenazesini, Acun Ilıcalı aldı. Desmond’tan hastalığı süresinde boşanan Ali Taran ise ortalarda görünmedi.

Haberi duyan birçok akraba ve ünlü isim cenaze evine koştu. Cenaze evden tabuta konularak çıkarıldı. Tabutu Gökhan Şükür’ün de aralarında bulunduğu 7-8 kişilik bir grup taşıdı.

ACUN GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Haberi duyar duymaz hemen eve koşan Acun Ilıcalı ise gözyaşlarına hakim olamayarak uzun süre ağladı. Ilıcalı "Konuşmak istemiyorum. Konuşulacak bir şey yok" dedi.

Eski eşi Ali Taran’ın ise eve gelmemesi akıllarda ’Acaba cenazeye katılacak mı’ sorularını akıllara getirdi.

YENİDEN EVLENMESİ ÇOK KONUŞULMUŞTU

Ali Taran 21 yıllık eşi Selma Ann Desmond’u Ayşe Özyılmazel uğruna terk etmiş ve geçtiğimiz Temmuz ayında görkemli bir düğünle Bodrum’da evlenmişti. Bu düğününde yaşananlar büyük tartışma konusu olmuştu.

Ali Taran’ın, Ayşe Özyılmazel ile birlikte olduğu öğrenen Selma Taran, Özyılmazel’e acı bir nasihatte bulunmuştu:

"Ali’ye de Ayşe’ye de mutluluklar diliyorum. Bu durumda oğlumuz Kuzey üzgün ve kırgın. Gelin hanıma bir tavsiyem var; Sakın hasta olmasın. Benim geçirdiğim hastalığı geçirmesin."