Ali Taran'dan ilk açıklama

Ali Taran, eski eşi Selma Ann Desmond'ın vefatının ardından oğlu Kuzey'le birlikte basın mensuplarına açıklama yaptı...

Ali Taran'dan ilk açıklama

Ayşe Özyılmazel ile geçen yaz sürpriz bir şekilde evlenen reklamcı Ali Taran’ın eski eşi Selma Ann Desmond’ın hayatını kaybetmesinin ardından basın mensuplarına açıklama yaptı. Cenazenin ailenin isteğinin üzerine yarın toprağa verileceğini açıklayan Taran,  şu açıklamaları yaptı: "Bugün bir savunma içerisinde değiliz. Dün hakka yürüdü, Allah rahmet eylesin. Şimdi konuya bir magazin şeyi gibi tabi ki bakmıyoruz. Biraz da oğlum adına söylüyorum. Oğlumun da anneannesi Cuma günü defnedilmesine karar vermişler. O yüzden biraz bekleme içerisindeyiz. Böyle olmayacağını söylemek için buradayım. Dün akşam kendisi oraya götürüldü. Onun dışında söylenebilecek bir şey yok. Son zamanlarda kendisiyle görüşmüyordum. Onları bir kenara bırakıyorum. Ama gerek evliliğe bakışım gerek aile yaşantısına bakışım yazılıp çizildiği gibi değil. Böyle olmadığını en azından burada söylemek istiyorum. Bir hesap verme şeklinde söylemiyorum. Onu da söyleyeyim bunu da gibi bir şeyim yok. Kuzey de Amerika’dan okulundan izin alıp geldi. İyi ki de gelmiş. Benim belki bir ricam olabilir. O da cevap verecek halim yok. Onun için çok da alışık değilim bu tür durumlarda konuşmaya."

"O HEP BENİMLE BİLİYORUM"

Ali Taran’ın oğlu Kuzey ise "Son iki günde çok ağırlaştı. Daha çok acı çekmeden son günlerini geçirdiğini söyleyebilirim. Hakkın rahmetine kavuştu. Bir oğul olarak yapabileceğimin en iyisini yaptım. Hep nasihat verirdi. Son geldiğinden itibaren çok ağır olmasına rağmen ben uyuduktan sonra hep yanıma gelirdi. Bana hasta olduğunu belli etmemeye çalışmıştı. Aynı gayreti gösterdi ama buraya kadarmış. Kabullenmek zorundayım. Her şey yazıldığı gibi. Her zaman okulumu bitirmemi istediği için devam edeceğim. Üniversite mezun olmamı isterdi. O hep benimle biliyorum" diye konuştu.

Ali Taran ayrıca basın mensuplarının "Yakın dostlarınız Acun Ilıcalı ve Esat Yontunç ziyaretinize geldi mi" sorusuna "Onlar benim yakın dostlarım değil. Eskiden öyleydi ama şimdi değil" şeklinde cevap verdi.