Alişan Berna'yı, sosyal medya Buse'yi eleştirdi!

Elazığ'da meydana gelen 6.8'lik depremden sonra ünlü isimler sosyal medya hesaplarından destek paylaşımlarında bulunurken oyuncu Berna Laçin, Twitter hesabından yayınladığı gönderiyle tepki topladı.

Alişan Berna'yı, sosyal medya Buse'yi eleştirdi!

Berna Laçin'i sosyal medya hesabından sert bir dille eleştiren Alişan, “Bir de bunun gibiler var; deprem olmuş, insanlar ölmüş ama onun tek derdi devleti eleştirmek! Umrunda mı felaket?” ifadelerini kullandı.

Alişan Berna'yı, sosyal medya Buse'yi eleştirdi!

Öte yandan MedyaRadar'ın haberine göre Tüm Türkiye'nin yasa boğulduğu ve binlerce kişinin acısını paylaştığı olayda Buse Varol'un kendi fotoğrafını paylaşması ise takipçilerini kızdırdı. 

Varol, depremi öğrendiğinde Instagram'ın hikaye kısmından paylaşım yaparak "Geçmiş olsun Elazığ. İnşallah can kaybı yoktur" dedi. Bu paylaşım sonrası gelen paylaşıma ise tepki yağdı. Varol'un fotoğrafının altına "Türkiye'nin neyin peşinde sen neyin peşindesin", "En azından bugün yapmasaydın", "Yazıklar olsun" ve "Takipten çıkıyorum" gibi yorumlar yaptı.

FOTOĞRAFI HEMEN SİLDİ

Fotoğrafı paylaştığı andan itibaren binlerce tepki mesajı alan Buse Varol, paylaşımını 25 dakika içinde kaldırdı. Varol konu hakkında henüz bir açıklama yapmadı.

Alişan Berna'yı, sosyal medya Buse'yi eleştirdi! - Resim : 2