Alkollü sürücü genç kadına çarpıp kaçtı!

Kuşadası'nda alkol aldıktan sonra yola çıkan V.A, 46 yaşındaki Zehra Tigün'e çarptı. Kazanın ardından kaçan ve polisin çalışması sonucu yakalanan V.A'nın 3.8 promil alkollü olduğu belirlendi.

Alkollü sürücü genç kadına çarpıp kaçtı!
Yeni Asır'dan İbrahim Uzun'un haberine göre Kuşadası'nda kendisine çarpan otomobilin altında 10 metre sürüklenen 46 yaşındaki Zehra Tigün, hayatını kaybetti. Korkunç kaza sonrası sürücü, araçla birlikte kayıplara karıştı. Kaza, Kuşadası Türkmen Mahallesi 104. Sokak'ta önceki akşam 19.50 sularında meydana geldi. Görgü tanıklarının iddiasına göre, aşırı süratli olmayan fakat zikzaklar çizerek yoluna devam eden 09 BK 912 plakalı otomobil, yol kenarında yürüyen gençleri teğet geçtikten sonra Zehra Tigün'a çarptı. Tigün'ün çığlıklarına rağmen yoluna devam eden araç, yaklaşık 10 metre sürüklediği kadının üzerinden geçerek olay yerinden hızla kaçtı.

1 saat sonra yakalandı

İhbar üzerine kaza yerine gelen sağlık ekibi, ilk müdahalenin ardından Zehra Tigün'ü Kuşadası Devlet Hastanesi'ne sevk etti. Ancak Tigün, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kuşadası Emniyet Müdürlüğü, plakası tespit edilen aracın ve çarpan şüphelinin bulunması için çalışma başlattı.

Yaklaşık bir saatlik çalışma ve takip sonucunda 09 BK 912 plakalı otomobilin sürücüsü V.A. (55), polis ekipleri tarafından yakalandı. Sürücünün yapılan alkol kontrolünde 3.8 promil alkollü olduğu bildirildi. Evli ve bir çocuk annesi olduğu öğrenilen Zehra Tigün, bir bankada memur olarak çalışıyordu.