Almula Merter Churm'ün 'Mutlu Kalpler Kulübü'nde bu hafta

Almula Merter Churm, “Mutlu Kalpler Kulübü” başlıklı Instagram yayınlarında ünlü isimleri ağırlamaya devam ediyor. Churm’ün bu haftaki ünlü konukları Seda-Burak Akkul, Dr. Murat Topoğlu ve Bora Öztoprak.

Almula Merter Churm'ün 'Mutlu Kalpler Kulübü'nde bu hafta

Yazar, oyuncu ve kişisel dönüşüm eğitmeni Almula Merter Churm’ün sosyal paylaşım sitesi Instagram üzerinden gerçekleştirdiği “Mutlu Kalpler Kulübü” başlıklı yayınları tüm hızıyla devam ediyor. Churm, kendi sayfası üzerinden yaptığı canlı yayınlarda hem ünlü simaları hem de alanında uzman isimleri ağırlıyor.

‘ÇOK GEZENTİ’ ÇİFT CANLI YAYINDA

Haftanın üç günü gerçekleşen “Mutlu Kalpler Kulübü” yayınlarında ilgi çekici konuları ele alan Almula Merter Churm’ün bu haftaki konukları da belli oldu. Sanatçı, 19 Mart Cuma akşamı “Çok Gezenti” adlı programıyla tanınan Burak Akkul ve eşi Seda Akkul ile keyifli bir sohbet gerçekleştirecek.

AKUPUNKTUR UZMANI ANLATIYOR

“Mutlu Kalpler Kulübü”nün 20 Mart Cumartesi akşamı konuğu; akupunktur uzmanı Dr. Murat Topoğlu olacak. Almula Merter Churm, konuğuyla alternatif tıp alanına dair merak edilenleri konuşacak. Yayında “akupunktur ile zayıflama” ve “akupunktur ile tedavi” konuları da ele alınacak.

ŞARKILAR BORA ÖZTOPRAK’TAN

Almula Merter Churm, 21 Mart Pazar akşamı ise bir süredir ekranlardan uzak olan ünlü bir sanatçıyı sevenleriyle buluşturacak. Müzik dünyasının sevilen isimlerinden Bora Öztoprak, hem hakkında merak edilenleri anlatacak, hem yayın sırasında takipçilerinden gelen soruları yanıtlayacak hem de canlı performansıyla geceye renk katacak.