Andy Garcia İstanbul'a geldi

Türkiye'de ilk "Kurtlar Vadisi" dizisinde rol alan sinema oyuncusu Andy Garcia, "Kurtlar Vadisi Pusu" dizisinde alacağı rol için İstanbul'a geldi

Andy Garcia İstanbul'a geldi
CİHAN'da yer alan habere göre 'Godfather' filminin oyuncuları arasında yer alan Cuba’lı sinema oyuncusu And Garcia, Türkiye’de reytinglerde üst sıralarda yer alan Kurtlar Vadisi Pusu adlı dizide alacağı rol için İstanbul’a geldi. Garcia, ilk Kurtlar Vadisi dizisinin de bir bölümünde Sheron Stone ile birlikte karı-koca rolünde oynamışlardı.

And Garcia, Los Angeles’tan Türk Hava Yollarına ait yolcu uçağı ile saat 17.42′de Atatürk Havalimanı’na geldi. Uçaktan pasaport kontrolüne gelişi saat 18.30′u bulan ünlü sinema oyuncusunu, dizinin yapımcısı olan Pana film görevlileri tarafından karşılandı.

PASAPORTUNU VEREN POLİSİN GARCİA İLE SELFİE’Sİ DİKKAT ÇEKTİ

Pasaport kontrolünü yapan polis memuru, Garcia ile birlikte selfie (özçekim) fotoğraf çektikten sonra pasaportunu vermesi dikkat çekti.

Basın mensuplarının ilgisine rağmen herhangi bir açıklama yapmayan Garcia, kendisine sorulan sorulara sadece İstanbul’a ilk kez geldiğini söylemekle yetindi.

Garcia, kendisini karşılayan çok sayıda görevli eşliğinde kalacağı otele götürülmek üzere Atatürk Havalimanı’ndan ayrıldı.