Annesine işkence eden babasını öldürdü

Manisa Salihli, dün hem acı bir cinayete hem de bir aile dramına sahne oldu. 18 yaşındaki Halil Can, gece yarısı babasını göğsünden bıçaklayıp öldürdü. Baba katili olan genç, tutuklandı.

Annesine işkence eden babasını öldürdü

Yeni Asır Gazetesi'nden Emre Saçlı'nın haberine göre olay, Salihli'nin Seyrantepe Mahallesi 157. Sokak No: 9/4 adresinde meydana geldi.

'SÜREKLİ ALKOL ALIYORDU'

Olay günü gece 03.00 sıralarında Halil Can, yatak odasına girdi ve "Annemi artık dövemeyeceksin" dedikten sonra babasını göğsünden bıçakladı. Kasten bıçakla yaralama ihbarı alan ekipler, Erdem ailesinin yaşadığı eve geldi.


Ozan Erdem'i (42) ağır yaralı halde gören polisler durumu sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekiplerince Salihli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Erdem, hayatını kaybetti. Erdem'in cansız bedeni Salihli Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Halil Can Erdem, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Halil Can Erdem'in, şoför olarak çalışan babası Ozan Erdem'i eve alkollü gelerek annesi Simge Erdem'e eziyet ettiği ve bu eziyete artık dayanamayarak öldürdüğünü söylediği iddia edildi.