Antalya'da kan donduran kadın cinayeti!..

ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde 35 yaşındaki Zübeyde Ediz, dün gece evinin önünde kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce pompalı tüfekle başından vurularak öldürüldü.

Antalya'da kan donduran kadın cinayeti!..

İlçede geçen aylarda iki saldırıda 3 kadın pompalı tüfekle öldürülmüştü.

Olay, dün saat 23.30 sıralarında Emek Mahallesi'nde meydana geldi. Kahramanmaraş nüfusuna kayıtlı Zübeyde Ediz, komşuları tarafından 3013 Sokak'taki evinin önünde başından pompalı tüfekle vurulmuş halde bulundu. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Ediz, ambulansla Manavgat Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Ediz, buradaki müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Zübeyde Ediz'in cenazesi otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olay yerinde inceleme yapan polis, Zübeyde Ediz'i öldüren kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

MANAVGAT'TA ÜÇÜNCÜ SALDIRI

Manavgat'ta geçen 4 Nisan'da bir kafede oturan 28 yaşındaki Yeliz Tek, kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürüldü. Saldırgan ise halen yakalanamadı. Bu olaydan 4 gün sonra 8 Nisan'da işe gitmek için durakta servis bekleyen Şule Seçil Tengir ile Hürrem Babaoğlan, Mutlu Polat tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürüldü. Mutlu Polat tutuklandı.

KAMİL ATALAY