Arda Turan'dan Demet Akbağ'a müthiş ev sahipliği

Arda Turan; "Abla" dediği Demet Akbağ ve ailesini Madrid'de ağırladı; onlara özel locasında Atletico Madrid'in iki maçını izletti!

Arda Turan'dan Demet Akbağ'a müthiş ev sahipliği

Ünlü sanatçı Demet Akbağ ve eşi Zafer Çika, Atlatico Madrid’de top koşturan futbolcumuz Arda Turan’ın misafiri olarak iki hafta önce Madrid’e gidecekti. Ancak Akbağ, son anda Şansal Büyüka’yı kıramayıp canlı yayına çıkınca; Madrid tatili mecburen iptal olmuştu! Arda, o akşam yayına bağlanıp,"Öz ablam gibisin" dediği ve "Anne" diye hitap ettiği Akbağ’a jest yapsa da; canlı yayın sonrası gelmedikleri için sitem ettiği, hatta tez zamanda gelmeleri için sıkı bir ültimatom verdiği konuşulmuştu. Öğrendim ki Arda, sonunda Demet annesine kavuşmuş. Akbağ ve eşi Çika, geçen hafta Madrid’deymiş.

LOCASINI ONLARA TAHSİS ETMİŞ

Arda Turan’ın Madrid’deki evinde kalan ve gündüzleri şehrin altını üstüne getiren Çika çifti, geceleri Arda’nın maçlarını izlemeyi de ihmal etmemiş. Arda da maçları izlemeleri için Çika çiftine Vicente Calderondan’daki locasını tahsis etmiş. Atlatico Madrid’in perşembe günü Lazio ile oynadığı UEFA Avrupa Ligi maçı ve önceki gün de Barcelona ile oynadığı lig maçını izleyen Çika çifti, bol bol Arda’ya tezahürat etmiş. Ancak Lazio maçında (1-0 yendiler) sevinip Barcelona maçında (2-1 yenildiler) ise üzülmüşler.

Bu arada Arda’nın; Demet Akbağ ile eşi Zafer Bey’i Madrid’de kral ve kraliçe gibi ağırladığı kulağıma geldi. Madrid’e gitmeyi düşünen Arda’nın dostlarına duyurulur!!!

Bülent Cankurt