Aslı Samat'tan aşk hayatına dair konuşulacak açıklama

Oyuncu Aslı Samat, Asmalımescit'te objektiflere yansıdı. Bir mekanda arkadaşlarıyla birlikte koyu bir sohbet gerçekleştiren Samat, çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Aslı Samat'tan aşk hayatına dair konuşulacak açıklama

Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre "Her şey çok iyi ilerliyor" diyen Aslı Samat, gazetecilerin, "Aşk hayatınızda biri var mı?" sorusuna, "Bu tarz sorulara cevap verdiğimde dönüp, dolaşıp beni buluyor. Büyük konuşmuş oluyorum. Kendimle ilgili eski bir sayfayı yüzde yüz kapatamadığım için kapattığımda ona bakacağız artık" şeklinde yanıt verdi.



Aslı Samat'tan aşk hayatına dair konuşulacak açıklama

Öte yandan geçtiğimiz aylarda 108 kilo vererek bambaşka biri olan Aslı Samat, bir dönem sabahları pizza ile kahvaltı yaptığını söylemişti.



Aslı Samat'tan aşk hayatına dair konuşulacak açıklama - Resim : 2



Samat, "Bir gece yarısı sinir krizi geçirdim. Mutsuzdum... Aşk yok, iş yok, para yok, hiçbir şey yok. Bir tek annem var yanımda... O yüzden bir gecede karar verdim. Ağladım ağladım, sabah kalktım anneme, 'Tüp mide ameliyatı olacağım' dedim. O dönem bir iş yapabildim. Otobüste ikili koltuklara oturamıyordum, utanıyordum. Sabah kalkıyordum, pizzayla kahvaltı yapıyordum. Hiçbir şey yoksa bile makarna yiyordum" demişti.

Konular Aslı Samat