Atabarut çiftinin köşkleri satışa çıkarıldı!

Önce Feryal Gülman, dizlere kiralayarak ciddi bir para kazandığı yalısını satışa çıkardı. Şimdi de Murat-Arzu Atabarut çifti dizilere kiraya verdiği köşklerini satışa çıkardı.

Atabarut çiftinin köşkleri satışa çıkarıldı!

Dillere destan evlerini dizi çekimlerine kiraya vermek, son yıllarda sosyetede ciddi bir kazanç kapısı haline gelmişti! Ancak dizi setlerine dönüşen sosyetenin evleri bir biri ardına satışa çıkmaya başladı.

Önce Feryal Gülman, dizlere kiralayarak ciddi bir para kazandığı yalısını satışa çıkardı. Şimdi de Murat-Arzu Atabarut çiftinin dizilere kiraya verdiği köşklerini satışa çıkardıklarını öğrendim.

Atabarut çiftinin köşkleri satışa çıkarıldı!

Ünlü mimar Murat Atabarut, 23 yıl önce kendi tasarlayıp inşa ettiği, Beykoz'da orman içinde 8 odası, 2 salonu olan dillere destan köşkü, 26.5 milyon liraya satılığa çıkardı.

Atabarut çiftinin köşkleri satışa çıkarıldı! - Resim : 2

35 BİN DOLAR KİRA ALIYORLARDI

Murat Atabarut, köşklerini, Belçim Bilgin ile İbrahim Çelikkol'un başrolleri paylaştığı 'Ya Her Şeyim Ya Hiçim' dizisine kiralamış ve aylık 35 bin dolar aldığı konuşulmuştu. Gözü gibi baktıkları köşklerinden vazgeçip Gümüşsuyu'nda kiraladıkları Boğaz manzaralı bir daireye taşınan Atabarut çifti, daha sonra da köşklerini 'Ölene Kadar' ve 'Kayıtdışı' dizilerine kiraya vermişti. 

BÜLENT CANKURT'UN YAZISININ TAMAMINI BURAYA TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ!