Aysun Kayacı ve Seray Sever'den büyük firar!

Eski model ve oyuncu Aysun Kayacı ve yakın dostu Seray Sever, önceki akşam meçhul iki bey ile İstinye Park'taki Borsa Restaurant'ta akşam yemeği yedi.

Aysun Kayacı ve Seray Sever'den büyük firar!

Borsa Restaurant'ın özel VIP odasında iki beyle özel yemek yediği söylenen ikilinin mekan çıkışı yanındaki beylerle görüntü vermemek için tekrar mekanın içine kaçması dikkatlerden kaçmadı. Mekana yaklaşık 20:30 sularında gelen Aysun Kayacı ve Seray Sever, yanındaki beyler ile mekanın VIP odasında akşam yemeği keyfi yaptılar. Yemekten sonra keyifli keyifli mekandan çıkarken beylerle sohbet ettikten sonra mekandan ayrılmak istediler.

Mekanın içine kaçtılar
Fakat karşılarında gazetecileri görünce ne yapacaklarını şaşıran ikili, apar topar mekanın içerisine geri kaçmaları akıllarda soru işareti bıraktı. Yanındaki beyler ise arabalarına hızla binerek uzaklaştılar. Daha sonra mekandan yanlız ayrılan Seray Sever, gazetecilerin sorularını şaşkınlıkla yanıtladı. Önce Aysun ile yemek yediklerini söyleyen Sever, daha sonra da yanındaki beylerden birinin ortağı olduğunu söyledi. Aysun Kayacı'nın keyfinin olmadığı için gazetecilerden kaçtığın söyleyen Sever, teşekkür ettikten sonra hızla uzaklaştı. Panik halinde arabasına binen Sever, telefonla arkadaşını arayarak otoparktan çıkmasını tavsiye etti. Aysun Kayacı'nın bu tavrının sebebi anlaşılamazken, acaba yurtdışında yaşıyan erkek arkadaşı ile sorun mu yaşıyor sorularını akıllara getirdi.

Mesut YILMAZ