Aziz Yıldırım'ın gözaltı kararı kaldırıldı!

İstanbul Üniversitesi Kardiyoloji Enstitüsü'nde sağlık sorunları nedeniyle anjiyo olan ve müşahede altında tutulan Aziz Yıldırım'ın sağlık sorunlarının devam ettiği bildirildi.

Aziz Yıldırım'ın gözaltı kararı kaldırıldı!

Hastanede bulunan Yıldırım'ın gözaltı süresi dolduğu için gözaltı kararı kaldırıldı.

İyileşinceye kadar hastanede kalacak olan Aziz Yıldırım'ın gözaltı süresi uzatılmadı.

Adli kontrolü devam eden Yıldırım, taburcu olduktan sonra savcıya ifade verecek.

KARDEŞİ ACAR YILDIRIM GELDİ
Futbolda şike iddialarına yönelik operasyon kapsamında gözaltına alınan ve rahatsızlığı nedeniyle İstanbul Üniversitesi Kardiyoloji Enstitüsünde tedavisine devam edilen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın kardeşi Acar Yıldırım, enstitüye geldi. Aziz Yıldırım'ın sağlık durumuyla bilgi almak için enstitüye gelen Acar Yıldırım, enstitüye girdikten sonra hastane bahçesine çıkarak bir süre burada bekledi.

Öte yandan, Fenerbahçe Kongre Üyesi bir grup kadın da Aziz Yıldırım'a destek için enstitüye geldi. Grup adına basın mensuplarına açıklama yapan Gönül Çaylı, Aziz Yıldırım'a seslerini duyurmak için geldiklerini söyledi. Daha sonra beraberindekilerle enstitüye giren Çaylı, çıkışında Aziz Yıldırım ile görüşemediklerini aktardı. Yıldırım'ın sağlık durumunun iyi olduğunun söylendiğini belirten Çaylı, ''İnşallah öyledir'' dedi.

Fenerbahçeli bir taraftar da, yaşananların iftira olduğunu savunarak, ''Allah Aziz Başkanı başımızdan eksik etmesin. Büyük Başkan, en büyük Fenerbahçe'' diyerek slogan attı.