lion SacitAslan.com Hakikat Değişmez, Değişene Hakikat Denmez!
Yazarlar Video Galeri Foto Galeri
Anasayfa Magazin Medya Güncel Yaşam
  1. Sacitaslan
  2. Magazin
  3. 'Balkan Ninnisi' dizisinde beklenmeyen ayrılık!
01 Tem Cuma 2022  09:45

'Balkan Ninnisi' dizisinde beklenmeyen ayrılık!

Erdal Özyağcılar ile Özlem Türkad'ın başrollerini paylaştığı Balkan Ninnisi dizisinde beklenmedik bir değişiklik yaşandı. Balkan Ninnisi projesinde en başından beri yer alan isim yaptığı açıklama ile diziden ayrıldığını duyurdu.

'Balkan Ninnisi' dizisinde beklenmeyen ayrılık! - Sayfa 1

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre Erdal Özyağcılar ve Özlem Türkad gibi iki usta oyuncuyu genç kuşağın iki yıldızı Emre Bey ve Merih Öztürk’le buluşturan TRT’nin büyük ilgi gören “Balkan Ninnisi” dizisinde yönetmen değişikliği yaşandı. 

1 5
'Balkan Ninnisi' dizisinde beklenmeyen ayrılık! - Sayfa 2

Hakan Boyav, Can Kolukısa, Suzan Akbelge, Sarp Bozkurt, Gözde Çığacı, Deniz Gürkan, Emine Halil, Burak Rahman, Süleyman Kara, Kaan Turgut ve Erman Saban gibi başarılı oyuncuları da buluşturan dizi Makedonya’da çekiliyor.

2 5
'Balkan Ninnisi' dizisinde beklenmeyen ayrılık! - Sayfa 3

Bu sezonun en iyi açılışını yapan yazlık proje olan dizinin ön hazırlık aşamasından itibaren yönetmenlik yapan Doğan Ümit Karaca diziden ayrılıyor. 

3 5
'Balkan Ninnisi' dizisinde beklenmeyen ayrılık! - Sayfa 4

Sektörün sevilen yönetmenlerinden Karaca yaptığı yazılı açıklamada şu satırlara yer verdi:

“Malumunuz Mayıs ayı itibariyle başladığımız ve ilk bölümüyle yaz dizileri içinde de en iyi izlenme oranını yakalayan Balkan Ninnisi adlı dizi filmi kardeşim, arkadaşım Volkan Kapkın ile beraber kurduk ve yönettik. Bu proje için tüm ekibimiz de evlerini ve ailelerini Türkiye’de bıraktı ve Makedonya’ya geldi. Bu şahsi bir açıklama olduğu için sadece kendimle ilgili kısmını yazacağım.

Eşim ve 5,5 yaşındaki oğlum bu süre zarfında Türkiye’de kaldı ve Allah nasip ederse kısa bir süre sonra ikinci çocuğumuz dünyaya gelecek, baştaki planım ailemi de Üsküp’e getirmek iken buradaki koşulların buna uygun olmadığını ve ailemin burada huzur içinde yaşayamayacağını düşünerek, yapımcımız Uğur Bey’le de konuşarak önümüzdeki kurban bayramı itibariyle Türkiye’ye dönmek istediğimi belirttim.

Balkan Ninnisi’nin tüm ekip ve oyuncularına emeklerinden, gayretlerinden ve iyi niyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum, kendilerinden, kalan ve yeni gelecek olan tüm arkadaşlara güzel bir çalışma ortamı ve başarılar diliyorum. Balkanlarda bu ninniyi elimizden geldiğince güzel söylediğimizi düşünerek geri dönüyorum.”

4 5
Foto Galeri Video Galeri
Gizlilik İlkeleri Kullanım Şartları Çerez Politikası Künye

© sacitaslan.com - Tüm hakları saklıdır.

Yazılım & Tasarım: Bilgin Pro
  • SacitAslan.com

  • Anasayfa
  • Yazarlar
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Magazin
  • Medya
  • Güncel
  • Yaşam
  • Gizlilik İlkeleri
  • Kullanım Şartları
  • Çerez Politikası
  • Künye
  • © sacitaslan.com - Tüm hakları saklıdır.