Başbakan’dan SERT CEVAP

Başbakan Erdoğan ilk kez Aydın Doğan'ın ismini açık açık söyleyerek, savaş ilan etti.

Başbakan’dan SERT CEVAP

Başbakan Erdoğan kongredeki konuşmasında 'Aleyhimdeki kampanyaların tek sebebi Hilton'dur, Hilton'da gerekli tadilatları yapamadıkları için bana saldırıyorlar' dedi. Erdoğan bu konu ile ilgili herşeyi millete duyuracaklarını da sözlerine ekledi.

Erdoğan, Cumhurbaşkanı Gül'ün Ermenistan ziyareti ile ilgili olarak ise muhalefetin üslubu çok çirkin olduğunu ifade ederek, Cumhurbaşkanı'nın nereye çelenk koyacağını bildiğini söyledi.

Deniz Feneri davasına ilişkin Bana teslim edilmiş bir para mı var diye soran Erdoğan, böyle bir para almadım paranın sahibiyle tanışmadım diyerek, Başbakanlığı hesabı olduğunu, bu hesaba yatırılan paraların buradan Açeh'e gönderildiğini söyledi.

"Bana teslim edilmiş bir para mı var? Muhalefete ve Aydın Doğan'a sesleniyorum Tayyip Erdoğan'ın böyle bir para aldığını ispatlayamazsanız ahlaksızsınız.Tayyip Erdoğan ne böyle bir para almıştır ne de böyle biriyle tanışmıştır. Tsunami ile ilgili Tayyip Erdoğan'a para gelmemiştir.
Başbakanlığın hesabına yatırılan paralar Kızılay'a gitmiştir. Oradan da Açe'ye gitmiş, orada evler filan yapmıştır. Kusura bakma Aydın Doğan, sen bu tür çamurları kabullenebilirsin ama biz kabullenemeyiz."

Erdoğan sözlerine şöyle devam etti. "Doğan grubunun bir başka gazetesinde haber. Biz Alman makamlarına baskı yapmışız. Bakıyorsun aynı gazetenin bir başka köşesinde Alman savcısını bize böyle baskı gelmemiştir gelemez diye haber var. Bu nasıl iş böyle. Altı kavak üstü Şişhane.Bunlar bize vurdukça güçleniyoruz. Vurdukça güçleniyoruz."

İŞTE BAŞBAKAN'IN SÖZLERİ

Medyafaresi

**********

Sayın Başbakanım helal olsun sana

Aslanlar gibi hiç bir güçten korkmadan, çekinmeden ve hiç bir çıkar gözetmeden bu ve buna benzer güçlere kafa tutan Başbakana HELAL OLSUN...

Sacit Aslan

Konular Eski Arşiv