Bayram tatili ardında keder bıraktı!

Türkiye'de arife günü 3 günlük bayram tatili boyunca meydana gelen çeşitli olaylarda 95 kişi öldü, 607 kişi de yaralandı.

Bayram tatili ardında keder bıraktı!
Yeni Asır'da yer alan habere göre ölenlerin 69'u trafik kazasında, 26'sı da serinlemek için girdikleri suda boğularak can verdi. Trafik kazasında yaralananların sayısı 607 kişiyi bulurken, suda boğulmak üzere olan 200'e yakın kişi de son anda fark edilip kurtarıldı.

Milyonlarca insanın dört gözle beklediği Ramazan Bayramı'nda dikkatsiz ve kural tanımaz sürücüler yüzünden yollar yine kan gölüne döndü. Arife günü ile 29 Haziran tarihleri arasında yaşanan acı olaylar geride pek çok aileyi gözü yaşlı bıraktı. Arife günü ve Ramazan Bayramı tatili süresince İzmir, Sakarya, Antalya, Kocaeli, Şanlıurfa, İstanbul, Adıyaman, Çorum ve Bursa başta olmak üzere yurt genelinde meydana gelen trafik kazalarında toplam 69 kişi ölürken, 607 kişi de yaralandı.

ÖLÜM HAVUZU

Bayramda trafik kazalarının yanı sıra boğulma vakaları da meydana geldi. Bayram tatilinde havaların sıcak olmasını fırsat bilip, serinlemek için denize ya da gölete giren 21 kişi boğularak ölürken, 200'e yakın kişi de kendilerini son anda fark edenler sayesinde boğulmaktan son anda kurtuldu. Boğulma vakaları arasında yer alan en acı olay ise Sakarya'da yaşandı.

Akyazı ilçesinde serinlemek için yüzme havuzuna giren 3'ü çocuk 5 kişi elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.