Begüm Özbek Mert Çiller'den şiddet gördü mü?

Dönemin başbakanı Tansu Çiller'in oğlu Mert Çiller ile 90’lı yıllarda aşk yaşayan bir zamanların gözde mankeni Begüm Özbek, yıllar sonra konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Begüm Özbek Mert Çiller'den şiddet gördü mü?

Bir dönem podyumda fırtına gibi esen Begüm Özbek, dönemin başbakanı Tansu Çiller'in oğlu Mert ile uzun süre aşk yaşamış ve hayatını uzun yıllar Amerika'da sürdürmüştü.

Özbek, Amerika macerasının nasıl başladığını anlatırken "Ben mankenliğe küçük yaşta başladığım için meslekte 10 yılı doldurduktan sonra artık bir arayışa geçmiştim. 'Artık yeter' dedim. Televizyonda olmak istemedim. O dönem ki erkek arkadaşım Mert Çiller Amerika'da okuduğu için onunla ABD'ye gelmemi istedi. Önce 'Olmaz' dedim sonra kendim için bir şey yapmak istedim. Lisan öğrenmek istedim. Kafama yattı ve 'Evet' dedim.

Amerika'da bir sene İngilizce kursuna gittikten sonra ben üniversiteye başladım. Mert'le ilişkimiz iki yıl sonra bitti. Bir ara Türkiye'ye geri döndüm baktım olmuyor tekrar Amerka'nın yolunu tuttum..." ifadelerini kullandı.

Begüm Özbek Mert Çiller'den şiddet gördü mü?

“Hayatın İçinden” programına konuşan Begüm Özbek, Mert Çiller'den şiddet görüp görmediği yönünde yöneltilen soruya "Anlaşamadık. Her çiftte olan şeylerden dolayı ayrıldık. Şu anki eşiyle ilgili şiddet haberlerini okudum ama bizim böyle bir sorunumuz olmadı. Çiftler arasında ses de yükselebilir, kavga da çıkabilir ama şiddet gibi bir şey asla yaşanmadı" yanıtını verdi.