Bengü'yü isyan ettiren eleştiri

Ünlü şarkıcı Bengü, yılbaşı gecesi konser verecek ünlü isimler arasında yerini alıyor. İki çocuk annesi Bengü, yılbaşında sahne alacağı için kendisine gelen eleştirilere tepki gösterdi. Bengü, "Anneliğime dokunmayın!" dedi.

Bengü'yü isyan ettiren eleştiri

2018 yılında Selim Selimoğlu ile nikah masasına oturan Bengü, 20192da kızı Zeynep'i kucağına aldı. Geçtiğimiz aylarda ikinci çocuğunu dünyaya getiren Bengü, yeniden anne olmanın mutluluğunu yaşadı.

Yılbaşında sahnede olacağını açıklamasının ardından ünlü şarkıcı, sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu.

Bengü'yü isyan ettiren eleştiri

ELEŞTİRİLERE YANIT VERDİ

"Yılbaşı gecesini evde çocuklarıyla birlikte geçirmesi daha doğru olur" eleştirilerine yanıt veren Bengü, şu ifadeleri kullandı:

"İzin almam gerekir miydi bilmiyorum ama bu ve bunun gibi yorum yapan kadın dostlarıma toplu bir cevap yazma gereği duydum. Müsaade ederseniz ben yarın oğlumun ve benim 40'ımızı çıkardıktan sonra işime dönüyorum. Çünkü ben en sevdiğim işi yaparak, çalışarak, üreterek ve şarkı söyleyerek mutluyum. Ben mutluysam çocuklarım da mutlu. Yılbaşı gecesi de onları erkenden öpüp, koklayıp ve uyutup sahnemde olacağım. Ne olur kimse kimsenin özel alanına girmesin! Nasıl anne olacağını en iyi annenin kendisi bilir. Yargılamayın ve sakın kimsenin anneliğine dokunmayın!"

Konular Bengü