Berkay'ın cenazesi son kez babaevinde

İstanbul'daki hain terör saldırısında hayatını kaybeden Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi 2. sınıf öğrencisi Berkay Akbaş'ın (19) cenazesi Sinop'daki evlerine getirildi. Evlerinin önünde helallik alınmasının ardından cenaze, Büyük Cami avlusuna götürüldü.

Berkay'ın cenazesi son kez babaevinde
Hürriyet'te yer alan habere göre İstanbul'daki otopsi işlemlerin ardından ailesi tarafından alınan Akbaş'ın cenazesi, Beşiktaş Belediyesine ait cenaze aracıyla Sinop'a getirildi.

Vali Hasan İpek, CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Belediye Başkanı Baki Ergül, Cumhuriyet Başsavcısı Duygu Bayar, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş tarafından karşılanan Akbaş'ın cenazesi, Sinop Belediyesi gasılhanesine konuldu.

Akbaş'ın babası Salim Akbaş, burada Vali Hasan İpek ve beraberindekilerle vatandaşların başsağlığı dileklerini kabul etti. Berkay Akbaş'ın cenazesi daha sonra helallik alınması için evlerinin önüne götürüldü. Berkay'ın babaevine Türk bayrakları ile üzerinde Fenerbahçe formasının yer aldığı fotoğrafı asıldı.

Helallik alınmasının ardından Büyük Cami avlusuna götürüldü. Akbaş'ın cenazesi yarın Sinop şehir mezarlığında toprağa verilecek.