Best Model Türkiye 2021 seçmeleri büyük tepki çekti

İlki 1988 yılında gerçekleşen, bu yıl 34’üncüsü düzenlenecek olan Best Model Türkiye 2021 yarışmasının yarı final elemelerinden gelen görüntüler tepki çekti.

Best Model Türkiye 2021 seçmeleri büyük tepki çekti

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu, Güzide Duran ve Deniz Akkaya gibi birbirinden ünlü isimlerin birinci seçilerek sektöre kazandırıldığı Best Model Türkiye yarışmasında eleme heyecanı yaşanıyor.

Organizatör Erkan Özerman’ın koordinatörlüğünde gerçekleşen Best Model Türkiye 2021 yarışmasına katılmak için onlarca genç, elemelerin yapıldığı Sofitel Taksim Otel'e akın etti.

79 KADIN, 196 ERKEK ADAY BAŞVURDU 

Bu sene yarışmaya erkekler daha fazla başvuruda bulundu. Best Model Türkiye 2021'e 79 kadın yarışmacı katılırken, 196 erkek yarışmacı da en iyi model seçilebilmek için hünerlerini sergileyecek.

TEPKİ ÇEKEN GÖRÜNTÜLER 

En başarılı 25 kız ve 25 erkeğin; 50 ünlü jüri üyesi tarafından seçileceği organizasyondan gelen fotoğraflar sosyal medyada büyük tepki çekti.

Best Model Türkiye 2021 seçmeleri büyük tepki çekti

Söz konusu fotoğraflarda; genç kızlar arkada ayakta, erkekler ise sıkış sıkış halde yerde çömelmiş vaziyette görülüyor. Yarışmanın organizatörü Erkan Özerman da orada...

Fotoğraflara çok sayıda yorum yapılırken; birçok sosyal medya kullanıcısı yazdıkları mesajlarla tepkilerini dile getirdi...

Eleme görüntülerine ilişkin yorumlardan bazıları şöyle: 

Best Model Türkiye 2021 seçmeleri büyük tepki çekti - Resim : 2


"Bu kadar genç ne hale düşürülmüş , gerçekten bu kadar değersiz mi bu insanlar?"

"İnsana yakışır bir organizasyon değil."

"Sandalye mi bitti memlekette! Size sandalye bile bulamayan bir organizasyona bel bağlamaya değmez. Şu görüntülerden sonra Best Model olsan ne olmasan ne?"