Bettina Machler yakalandı!

Cem Hakko'un eski eşi Bettina Machler; İstanbul Motor Piston'un sahibi işadamı Sinan Dereli ile ilk kez aynı karede görüntülendi!

Bettina Machler yakalandı!

BİBER'DE YEMEK YEDİLER
Sosyete dünyasında 'sürpriz birliktelik' olarak karşılanan Bettina Machler-Sinan Dereli aşkı belgelendi. Sevgililer, önceki akşam Biber isimli mekanda yemek yerken görüntülendi. Sık sık sevgilisinin omzuna yaslanan, onu öpücüklere boğan Machler'in keyfini çekilen fotoğraflar bile bozamadı.

ARKADAŞININ KOCASI
Bettina Machler, eşi Cem Hakko'dan boşandıktan sonra tek ciddi ilişkisini işadamı Cem Uzan ile yaşamıştı. Sinan Dereli ise geçen yıl eşi Bilgün Dereli'yle yollarını ayırmıştı. Dereli'nin eski eşi olan Bilgün Hanım'la Machler yakın arkadaştı.

AŞIKLAR İLK KEZ AYNI KAREDE
2006'da, 24 yıllık eşi Cem Hakko'dan boşandıktan sonra tek ciddi ilişkisini Cem Uzan ile yaşayan Bettina Machler; geçen ay Sinan Dereli ile flört etmeye başlamıştı! Hoş, Dereli'nin boşandığı eşi Bilgün Hanım ile Bettina Hanım'ın yakın dost olmaları nedeniyle, bu aşka başta herkes 'imkansız' demişti. Ama gönül ferman dinlemiyormuş işte! Sürpriz bir ilişkiye yelken açan aşıkların mutluluktan ayaklarının yere basmadığını; özellikle Machler'in aşk sarhoşu olduğunu duyuyordum! Dedikleri kadar varmış... Önceki akşam Biber'de rastladığım aşıklar, resmen çifte kumrular gibiydi. Özellikle, sık sık sevgilisinin omzuna yaslanan, onu öpücüklere boğan Bettina Hanım'ın gözündeki ışığı görmeliydiniz... Umarım mutlulukları daim olur...

GÜNAYDIN DUYURMUŞTU
Cem Uzan'ın ex aşkı Bettina Machler'le Bilgün Dereli'nin eski eşi Sinan Dereli beraberliğini ilk kez GÜNAYDIN duyurmuştu. Çift, ilişkilerini bir süredir gizli yaşıyordu.