Beyin kanaması geçiren Ali Sürmeli kısa sürede sağlığına kavuştu

Geçtiğimiz Eylül ayında yüksek tansiyona bağlı beyin kanaması nedeniyle ameliyat olan 61 yaşındaki deneyimli oyuncu Ali Sürmeli, "İki operasyon geçirdim. Yeniden doğdum, yürüme çağındayım" şeklinde konuştu.

Beyin kanaması geçiren Ali Sürmeli kısa sürede sağlığına kavuştu

Milliyet Gazetesi'nden Umut Ünver'in haberine göre Ali Sürmeli, Kadıköy-Fenerbahçe Parkı’nda yürüyüş yaparken görüntülendi. Geçtiğimiz Eylül ayında yüksek tansiyona bağlı beyin kanaması nedeniyle ameliyat olan deneyimli oyuncu, “İki operasyon geçirdim. Yeniden doğdum, yürüme çağındayım” şeklinde konuştu. Sağlığının iyi olduğunu belirten Sürmeli, “Patlıcan ağırlıklı besleniyorum. Hastanedeyken de patlıcan ağırlıklı yemekler yedim” açıklamasını yaptı.

Ünlü oyuncu, “Kendinizi setlere dönmeye hazır hissediyor musunuz?” sorusuna, “Hep hazırım. Doktorun dediği biraz yürü, toparlan ve kendine gel” yanıtını verdi. Ziyaretine gelip, telefonla arayanlara teşekkür eden Sürmeli, “Vefasızlık yapan insanlar var mı?” sorusuna ise, “Kimin gelmediğini ya da aramadığını bilmiyorum. Oğlumun dediği kadarıyla, o dönem soranları telefonla arayıp, teşekkür ediyorum” cevabını verdi.