Beylükdüzü'nde korkunç yangın!..

İstanbul Beylikdüzü'nde elektrik kontağından çıkan yangında hayatını kaybedenlerin anne ile kızı olduğu belirlendi.

Beylükdüzü'nde korkunç yangın!..
CİHAN'da yer alan habere göre 17 katlı iki blokta elektrik kesintisine neden olan yangın sonrası Beylikdüzü Belediyesi bahçeye destek çadırı kurdu.

Beylikdüzü Barış Mahallesi Sakarya Caddesi üzerindeki Kutlu Sitesi A2 Blok'ta 19.00 sıralarında çıkan yangında hayatını kaybedenlerin kimliği belirlendi. Apartman boşluğunda hayatını kaybeden kadının 61 yaşındaki Emine Bekar, 6. kattan atlayan kadının ise kızı Betül Bekar (35) olduğu tespit edildi. Emine Bekar'ın özel bir hastanede kanser tedavisi gören eşi Vedat Bekar'ın yaşananlardan habersiz olduğu, Betül Bekar'ın ise eşinden ayrı ve bir çocuk annesi olduğu öğrenildi. Betül Bekar'ın kızının, yakınlarına teslim edildiği öğrenildi.

Yangın sebebiyle Kutlu Sitesi A1 ve A2 blokta elektrikler kesildi. Polis ekiplerinin çalışması, ifade işlemleri ve ölenlerin kimliğinin belirlenmesi çalışmalarına destek amacıyla Beylikdüzü Belediyesi bahçeye destek çadırı kurdu. Belediye zabıta ve sağlık müdürlüğü ekipleri, vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için seferber oldu.

A1 bloktaki elektrik kesintisinin giderilmesi amacıyla çalışma başlatıldı. Girişlere kapatılan A2 blokta ise kontrollü olarak apartmana alın bina sakinlerinin eşyalarını almasına müsade edildi.

Yangınla ilgili soruşturma devam ediyor.