Bir günlük eşinden tek celsede boşandı!

Eşinin 6.5 aylık hamile olduğunu evlendiği gece öğrenen Aydınlı M.İ. doktor raporlarını sunarak bir günlük eşi F.K’dan tek celsede boşandı. Yeni Asır’a konuşan talihsiz damat, “Herkese rezil, kepaze oldum” dedi.

Bir günlük eşinden tek celsede boşandı!
Yeni Asır'dan Kazım Yörükce'nin haberine göre Aydın'da düğünden sonra eşiyle gerdeğe giren damat, eşinin 6.5 aylık hamile olduğunu öğrenince hayatının şokunu yaşadı. Soluğu mahkemede alan talihsiz damat, bir günlük eşinden tek celsede boşandı.

30 yaşındaki çiçeği burnundaki damat M.İ., "Gerdek gecesinde kanama olmayınca şüphelendim. Hamile olduğunu öğrenince de şoka girdim" dedi.

Filmlere konu olacak olay, Aydın'ın Karacasu ilçesine bağlı Ataköy Mahallesi'nde 9 Ekim'de meydana geldi. İzmir'de pide ustası olan Tavaslı M.İ, akrabaları aracılığıyla Karacasu'nun Ataköy Mahallesi'nden 21 yaşındaki F.K. ile tanıştı. Birbirlerini beğenen çift, evlilik kararı alarak 8 ay önce nişanlandı.

"Gözün aydın..."

Çift 9 Ekim'de hem Denizli'nin Tavas ilçesinde hem de Karacasu'da 3 gün 3 gece düğün yaptı.

Düğünün ardından babaevinde gerdeğe girdiklerini söyleyen damat M.İ, eşinin kanaması olmadığını görünce şüphelendi.

Aklında soru işareti olmasın diye sabah soluğu hastanede alan M.İ, eşini muayeneden geçirtti.
Muayene sonrası doktorun, "Gözün aydın, eşin 6.5 aylık hamile" sözüyle şaşkına dönen damat M.İ. sinir krizi geçirdi. Olay sonrası akrabalarının sakinleştirdiği talihsiz damat soluğu mahkemede aldı.

Doktorun eşinin 6.5 aylık hamile olduğunu söylemesiyle hayalleri yıkılan talihsiz damat, aldığı ultrason raporunu da mahkemeye delil olarak sundu. Mahkeme heyeti hastane raporu ve ultrason sonucunu dikkate alarak, çifti tek celsede boşadı. Mahkeme ayrıca düğünde takılan altın ve paraların damat M.İ'ye verilmesine karar verdi.

Başından geçenleri tüm ayrıntısıyla anlatan M.İ, "Tek kelimeyle rezil oldum" dedi. Görücü usulüyle tanıştığı F.K'ya aşık olduğunu ve evlilik kararı aldıklarını dile getiren M.İ, "Düğün için 60 bin lira masraf yaptım. Düğün sonrası babaevine gittik. Gerdek sonrası eşimde kanama olmadı. Ben de şüphelendim ve sabaha kadar gözüme uyku girmedi. Sabah olunca eşimle hastaneye gittik. Burada yapılan muayene sonrası doktor bana eşimin 25 haftalık hamile olduğunu ve baba olacağımı söyledi. Ben böyle bir şeyin mümkün olmayacağını söyleyince de doktor bana ultrason filmini gösterdi" diye konuştu.

"Öğrenince yıkıldım"

Doktorun verdiği rapor ve ultrason filmiyle mahkemeye giden M.İ, şunları söyledi: "Mahkemeye raporları sundum. Eski eşim de ifadesinde birlikte olduğu kişinin ismini verdi. Hakim tüm bunları göz önünde bulundurarak bizi boşadı. Boşandım boşanmasına ama, bu rezil olayın benim başıma gelmesi beni yıktı. Kendisine tazminat davası açmadım, açmayı da düşünmüyorum. Harcadığım paranın da peşinde değilim. Para işin en son boyutu. Ama ben herkese rezil ve kepaze oldum. Bir insanın başına gelebilecek en rezil olay benim başıma geldi. Allah kimsenin başına böyle bir olay getirmesin."