Bodrum da Adnan Şenses ile Miting Böyle Olur

MHP Bodrum İlçe Teşkilatı Bodrum İskele Meydanı'nda Bodrum tarihine geçecek bir mitinge imza attı. Yaklaşık 5000 kişi dar meydanı hınca hınç doldururken, yaşlısıyla, genciyle, kadınıyla, çocuğuyla Bodrum adeta tek ses olup haykırdı; 60. Hükümet, Milliyetçi Hareket!

Bodrum da Adnan Şenses ile Miting Böyle Olur

MHP Bodrum İlçe Başkanı Asım Başaran ve yönetimindeki ilçe ve belde teşkilatları, sanatçı Adnan Şenses ve Kerem Güney, MHP Muğla Milletvekilleri adayları Prof. Dr. Metin Ergun, Hasan Gezgin, Dr. Nejat Sönmez, Muğla İl Başkanı Ferhat Kırtaş ve diğer ilçe başkanlarıyla Bodrumlular'ın buluşması tam bir şölene döndü. Yapılan coşkulu konuşmalar, çoğu zaman mitinge katılanlara duygusal anlar yaşattı. Dereköylü Mehmet Amca'nın konuşmasında ise meydandaki binlerce kişi göz yaşlarına hakim olamadı. Bodrum tarihinin en kalabalık mitinglerinden birine imza atan MHP, Bodrum İskele Meydanı'nı adeta kırmızı beyaza boyadı. Çevre beldelerden mitinge katılmak isteyenlerin oluşturduğu araç konvoyları özellikle Gündoğan Torba yolunda izdihama yo açtı ve trafik tıkandı. MHP Bodrum İlçe Teşkilatı Başkanı Asım Başaran sanatçı Adnan Şenses'e ve Kerem Güney'e rozetlerini takarken alanı dolduran binlerce kişi "60. hükümet Milliyetçi Hareket" sloganı attı. MHP Bodrum Başkanı Asım Başaran Türkiye'nin her noktasında bu coşkunun yaşandığını, MHP'nin köylüsünden işçisine, memurundan sanayicisine Türk Halkıyla iktidara yürüdüğünü ve iktidara geldiklerinde yaşanan tüm olumsuzlukların hesabının teker teker sorulacağını söyledi.

 

Bozkurt Adnan Baba

İstiklal Gazisi bir ailenin ferdi olduğunu belirten Adnan Şenses iddia edildiği gibi hiç AKP'li olmadığını, bugüne kadar hiçbir partinin üyesi de olmadığını belirterek; "Vatanım için, halkım için MHP'liyim. Bu rozeti taşımaktan gurur duyuyorum. AKP'nn yaptıkları ortada. Ülkemizde satılmadık yer kalmadı neredeyse. Bu gidişata dur diyecek olan Devlet Bahçeli başkanlığındaki MHP iktidarıdır. Allah'ın izniyle, vatandaşımızın takdiriyle 60. Hükümet Milliyetçi Hareket olacaktır" dedi.   MHP rozetini başkan Asım Başaran'ın taktığı Adnan Şenses hayatının en heyecanlı anlarından birini yaşadığını belirterek; "Bu heyecanımız hiç bitmeyecek. Sanatçısıyla, genciyle, yaşlısıyla kadınıyla iktidara yürüyoruz" dedi. Adnan Şenses daha sonra alanda bulunan saz heyetinin eşliğinde bir şarkısını söyledi. Meydanı dolduran binlerce kişi "Bozkurt Adnan Baba" tezahuratları ile alanı inletti.

 

Kerem Güney; "Ülkemizin satılmasına göz yummayacağız"

Aldırma gönül aldırma adlı şarkının bestecisi söz yazarı sanatçı Kerem Güney parti rozetini MHP'li yöneticilerin takmasından sonra kürsüye geldi. Oldukça coşkulu bir konuşma yapan Kerem Güney mevcut iktidarın ülkemizi karış karış sattığını , her gün gelen terör haberlerinin yüreğini dağladığını, bu gidişata dur diyecek iradenin Milliyetçi Hareket olduğunu söyledi.

 

Ya Teslimiyet Ya Millietçi Hareket

Daha sonra söz alan Muğla Milletvekili adayları Prof. Dr. Metin Ergun, Hasan Gezgin ve Dr. Nejat Sönmez AKP iktidarının köylüye, çiftçiye, memura, işçiye gün yüzü göstermediğini, üstüne üstlük aşağılayıp hor gördüğüne dikkat çekerek "Başbakan genel başkanımız Devlet Bahçeli'nin CHP'nin değirmenine su götürdüğünü söyledi. Evet biz su götürüyoruz ama suyu tarlasından ekin alamayacak duruma düşen, anasına laf edilen köylümüze, çiftçimize götürüyoruz. Biz bugüne kadar ezilen, hor görülen vatandaşlarımıza su götürüyoruz" dedi.

 

İnanılmaz sevgi seli

Mitingin sonunda alanı dolduran binlerce kişi MHP Bodrum Başkanı Asım Başaran, parti yönetcileri, milletvekili adayları ve sanatçılar Adnan Şenses'le Kerem Güney'e sevgi gösterilerinde bulundular. Konuşmaların yapıldığı platforma da akın eden Bodrumlular Asım Başaran, yöneticileri ve sanatçılara sarıldı. Başkan Başaran 50 metre ileride bulunan tekneye doğru yürürken aşırı ilgiden dolayı 45 dakikada tekneye varabildi.
Bodrumfatihi.

Konular Eski Arşiv