Burcu Esmersoy: Arda Turan arayıp küfretti!

Arda Turan’ın, FB-GS maçı sonrası taraftarlarla yaşanan gerginliği yayınlayan NTV Spor’a küfürlü tepkisini Burcu Esmersoy açıklayınca ortalık karıştı

Burcu Esmersoy: Arda Turan arayıp küfretti!

ALMANYA’da önceki akşam, Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki Dostluk Kupası maçı sonrasında yaşananlar saha içinde olanları gölgede bıraktı. Mağlup olan Galatasaray kafilesini taşıyan otobüs trafiğe takılınca, taraftarlar oyunculardan imza almak için aracı sardı. Ancak futbolcular otobüsten inmeyi reddetti. Taraftarın tepki göstermesi üzerine otobüsten inen Arda Turan, taraftarlarla tartışmaya başladı. Turan’a destek vermek için diğer oyuncuların da otobüsten inmesiyle olay büyüdü.

BURCU ESMERSOY FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İLETİLER SİLİNDİ
Olayı cep telefonu kameralarıyla kaydeden taraftarlar, kayıtları NTV Spor’a gönderdi. Görüntülerin yayınlanmasının ardından, NTV Spor spikeri Burcu Esmersoy adına açılan Twitter’dan “Arda Turan arayıp bize küfür etti ama olsun, biz onu z ten biliyoruz” yazıldı. Kanal hakkındaki bu özel bilgi, binlerce takipçisi olan Esmersoy yoluyla yayıldı. Ancak Esmersoy bu iletisini bir süre sonra sildi. Dün de “O hesap benim değil” dedi.

TWITTER DERT AÇABİLİR
Amerikan televizyonu CNN, Twitter’da geçtiğimiz haftalarda vefat eden Lübnanlı Şii lider Büyük Ayetullah Hüseyin Fadlallah’ı öven 20 yıllık CNN çalışanı, Ortadoğu Editörü Octavia Nasır’ın işine son vermişti.

Habertürk