Bursa'daki yangının ardından bir dram çıktı!..

Merkez Osmangazi ilçesi Sırameşeler Mahallesi Kadıpazarı sokakta iki katlı Taşçı ailesinin ahşap evinde kömür sobasının baca girişinden sıçrayan kıvılcımın perde ve yatakları tutuşturması sonucu yangın çıktı.

Bursa'daki yangının ardından bir dram çıktı!..

Eski elektrik tesisatının da alev alması sonucu evde çalışır halde olan televizyon infilak etti. Kısa sürede ahşap binayı saran alevler mahalle sakinlerinin çabasıyla söndürülmek istendi. Alevleri söndürmekte güçlük çekenler durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İtfaiye ekipleri gelinceye kadar evde bulunan mutfak tüpünün de patlaması sonucu alevler tüm binayı sardı.

Hala, yeğenlerini kurtarmak için tekrar eve girmiş

Bursa'daki yangında kız kardeşler Zeynep (7) ve Nazlı Taşçı (4) ile birlikte hayatını kaybeden hala Ecem Taşçı'nın, alevlerin arasından çıkmayı başardığı, ancak yeğenlerini kurtarmak için tekrar eve girince öldüğü öğrenildi.

Alevler evi sarınca anne ve baba kendilerini güçlükle dışarı atabildi. Hala Ecem Taşçı da dışarı çıkmayı başardı. Ancak yeğenlerinin hala içerde olduğunu gören Ecem Taşçı, hızla eve girerek ikinci kata çıktı.

Bu sırada meydana gelen tüp patlamasıyla alevler evi tamamen sardı. Alevlerin arasında kalan Ecem Taşçı da can verdi.

Bir süre önce evlendiği ve evliliğinin ilk günü eşi ve kayınvalidesi ile tartıştığı için ağabeyi ve babasının evine geldiği ortaya çıkan Ecem Taşçı, internetteki sosyal paylaşım sitesinde, "Hayallerimde hep doktor olmak vardı, ama imkansızlıklar yüzünden okulumu bitiremedim, hayallerimi gerçekleştiremedim" derken; 15 gün önce arkadaşı ile birlikte elini üfleyerek çektirdiği resmi 'Hayallerimsin' başlığıyla paylaştığı ortaya çıktı.


MİLLİYET İNTERNET SİTESİ