Büyük aşk yalan mı?

Deniz Seki’yle futbolcu Ali Turan arasındaki aşk iddiaları daha doğrulanmadan şimdi de eski sevgili çıktı ortaya. Turan’la bir dönem birlikte olan estetisyen Ayşe Yıldız, eski sevgilisine ateş püskürüyor.

Büyük aşk yalan mı?

* Ayşe Yıldız, Turan’ın kendisini terk edip Seki’yle beraber olmaya başladığını ama buna rağmen kendisini aramaya devam ettiğini öne sürdü.

* ”Ali beni sürekli arayarak ‘Deniz’le kendini bir tutma. Seni halen çok seviyorum’ diyor. Ali’nin nasıl bir insan olduğu ortada, iki taraflı oynuyor” açıklamasını yapan Yıldız, Antalyaspor’lu futbolcuyla altı ay beraberlik yaşadığını belirtti. Yıldız, “Onun gözü bu kadar dışarıda olmasaydı şimdi nişanlanmış olacaktık. Ayrıca daha ayrılmadan iki ay önce Deniz’le görüştüğünü fark ettim” dedi.

* Yıldız, “Ali’nin ruh sağlığı iyi değil. Bu adamdan her şey beklenir. Yakamı iyi kurtarmışım” şeklinde konuştu.

* Önceki akşam Nahide’de sahne alan Deniz Seki ise, “Beni sokakta el ele göreceğiniz kişi benim eşim olacaktır” sözünü yineledi.

* Seki, “Şu an size anlatacağım kayda değer bir şey olsa emin olun anlatırım. Ne olur bana güvenin. Her gün bu konular hakkında konuşmayalım” dedi. Gazetecilerin, “Biraz önce Ali Bey’i çektik” hatırlatması üzerineyse, “Olabilir. Ben tanımıyorum demedim. Arkadaşım dedim, sevgilim demedim” diyerek hızla uzaklaştı.

MESUT YILMAZ