Çağatay Ulusoy Serenay ile dönüyor!..

Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarikaya ile yaptığı toplantıda dizinin adının "Aşk Hikayesi" olacağı öğrenildi.

Çağatay Ulusoy Serenay ile dönüyor!..

Çağatay Ulusoy'un Serenay Sarıkaya ile birlikte The O.C. dizisinin Türkçe uyarlamasında onyacağını ilk kez Akşam'dan Önder Sarıahmetoğlu duyurmuştu.

SERENAY SARIKAYA (FOTO-GALERİ)

Dizinin adının ne olacağına dair belirsizlikler sürüyordu. Ve senarist Ece Yörenç son noktayı koydu. Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarikaya ile yaptığı toplantıda dizinin adının 'Aşk Hikayesi' olacağını söyledi.

ÇAĞATAY ULUSOY (FOTO-GALERİ)

Dizinin orijinalini izleyenler "İntikam"ı yerden yere vuradursun, "Revenge"den habersiz "İntikam"ı izleyenler fena tutuldu diziye. Beren Saat'ten Emily Thorne, Mert Fırat'tan Daniel Grayson olur mu olmaz mı hala tartışılırken yeni bir Amerikan dizisi daha kapıda.

The O.C. önümüzdeki sezon Törkiş versiyonuyla ekranlarda olacak. Hampton'ı Kanlıca yapan Türk yapımcılar acaba Orange County'yi Silivri ya da Kumburgaz'a döndürürler mi diye korkarken birden aklıma 'Kimler oynayacak ki?' sorusu geldi. Öğrendim ki iki isimle anlaşma sağlanmış. Erkek oyuncu Çağatay Ulusoy, kadın oyuncu ise Serenay Sarıkaya olacakmış. Bu iki ismi telaffuz ettiğim The O.C. izleyen arkadaşlarımın hepsi Çağatay'dan Ryan Atwood, Serenay'dan ise kusursuz bir Marissa Cooper olacağı izlenimine sahipler. Hem proje seçimi hem de oyuncu seçimi neredeyse kusursuz...

ÖNDER SARIAHMETOĞLU / AKŞAM İNTERNET SİTESİ