Cannes’da Görkemli Açılış

60. Cannes Film Festivali görkemli bir törenle açıldı. Kırmızı halıdan patlayan flaşlar eşliğinde geçen yıldızlar büyük ilgi gördü. Kırmızı halıda yürüyen ünlüler arasında festivalin açılışında gösterilen 'My Blueberry Nights'ın oyuncuları Jude Law ve Norah Jones da vardı.

Cannes’da Görkemli Açılış

60’ıncı yaşını kutlayan Cannes Film Festivali, görkemli açılış töreniyle dün akşam başladı. Kırmızı halıdan geçerek salona giren dünyaca ünlü yıldızlar arasında festivalin açılışında gösterilen “My Blueberry Nights” filminin oyuncularından Jude Law ve Norah Jones, Amerikalı aktris Andie MacDowell, İngiliz aktris Elizabeth Hurley ve İtalyan moda tasarımcısı Valentino Garavani, Çinli aktris Bai Ling ve İsveçli aktris Victoria Silvstedt vardı. Zarif hanımlar ve şık beylerle dolu salon,masalsı bir atmosferde gerçekleştirilen gecede bambaşka parlıyorlardı.Yazar Orhan Pamuk’ta açılış seromonisinde boy gösterdi.

Acaba  bizler çok önemli diye adlandırdığımız açılışlarımızda veya ödül törenlerimizde buna benzer zerafeti ve şıklığı ne zaman göreceğiz?.. işte onun için cannes film festivali veya eş değerdeki organizasyonlar dünya çapında oluyor...

                                               SACİT ASLAN

Konular Eski Arşiv