Çapkın Doktor İşbaşında

Avustralya başbakanı Sir William McMahon'ın oğlu Julian McMahon; Nip/Tuck dizisinde canlandırdığı çapkın doktor "Christian Troy" karekteriyle milyonların sevgilisi haline geldi..

Çapkın Doktor İşbaşında

Amerika'da 5. sezonu yayınlanmaya başlanacak olan "Nip/Tuck" dizisinde çapkın doktor "Christian Troy" rolünü canlandıran Julian McMahon özel hayatında dizideki rolünün aksine bir hayli mazbut yaşıyor. İlk evliliğini Avustralyalı şarkıcı Kylie Minogue'ın kız kardeşi Dannii Minogue ile yapıp ayrılan McNahon daha sonra Amerikalı aktris Brooke Burns ile evlendi ve bu evliliğinden 2000 yılında, Madison Elizabeth McMahon isimli bir kız çoçuğu oldu. Çekim harici tüm vaktini kızıyla geçiren Julian McMahon; 3. sezon finali "Dünyada en çok izlenen dizi bölümü" dalında rekor kıran "Nip / Tuck" dizisiyle 2005 yılında Altın Küre'ye aday gösterilmişti.

James Bond serisinin son filmi "Casino Royale" de James Bond rolü için finale kalan ancak, rolü Daniel Craig'e kaptıran Julian McMahon "Nip/Tuck" isimli dizide pek yakında Madonna, Nicole Kidman gibi ünlülerle karşılıklı oynayacak ve dizide sürekli tekrarladığı “Merhaba! Bize nerenizi beğenmediğinizi söyler misiniz?” sorusunu bu kez dünyaca ünlü yıldızlara soracak.

Konular Eski Arşiv