CEM YILMAZ: ’’ŞAHAN'DAN TEKLİF YOK!’’ DEDİ

Cem Yılmaz, geçmişte söz düellosu yaşadığı şahan Gökbakar’ın “Cem’i ‘Recep İvedik 3’ün galasına davet ettim. Onu ağırlamaktan zevk duyarım” açıklamasına “Öyle bir davet gelmedi” diye karşılık verdi.

CEM YILMAZ: ’’ŞAHAN'DAN TEKLİF YOK!’’ DEDİ

Cem’i ağırlamak zevk             

* Cem Yılmaz ile Şahan Gökbakar arasında gişe rekabeti nedeniyle doğan gerginlik son buluyor. Gökbakar, “Cem’i orta üçüncü sınıftan beri takip eder ve çok severim. Yeni filmi ‘Yahşi Batı’yı da izledim, kahkahalarla güldüm. Ben de onu ‘Recep ıvedik 3’ün galasına davet ettim, gelirse ağırlamaktan zevk duyarım” sözüyle rakibine zeytin dalı uzattı. Yılmaz’dan bu açıklamaya yanıt ise SİYAD gecesinde geldi.

Ben de onu seviyorum       

* Cem Yılmaz, Gökbakar’ın sözlerinin hatırlatılması üzerine “Ben öyle bir teklif almadım. Ama ben de onu seviyorum. Sağ olsun” dedi. Ünlü komedyen, “Sinemada iyi gişe mi yoksa ödül mü önemli?” sorusuna ise şu yanıtı verdi: “Önemli olan iyi filmle iyi gişe yapabilmek... Ben ikisini bir arada tutmaya çalışıyorum.”

Artık kendimi oynatmayacağım      

“Yahşi Batı” filmindeki fazla kiloları çok konuşulan Cem Yılmaz, SİYAD gecesinde özeleştiri yaptı ve “Bundan sonra görüntü yönetmenliğine önem vereceğim, kendimi oynatmayacağım” dedi.  

Hürriyet