Cenk Eren bombaladı ’’Nükhet İnsani duygularını yitirmiş!’’

Cenk Eren, eski ortağı Nükhet Duru ile tüm köprüleri attı: "Kedi, köpek değil babam öldü ama o, gelmedi"

Cenk Eren bombaladı ’’Nükhet İnsani duygularını yitirmiş!’’

AYNI EKMEĞİ PAYLAŞMIŞTIK!"
Nükhet Duru’nun GÜNAYDIN’a verdiği röportajdaki, "Cenk’in ihtiyacı olduğu zaman yanındaydım" sözlerine Cenk Eren’den sert yanıt geldi: "Yedi sene bir ekmeği paylaştık biz ama babam öldü, Ortaköy’deki evinden kalkıp Bakırköy’e gelemedi! 13 gün sonra, ’Toparlandın mı bebeğim’ diye bir mesaj attı. Kedi köpek ölmedi benim babam öldü. Neredeydi o zaman!"

BENİ NEREYE TAŞIDIN HADDİNİ BİL
"Kendi babasının cenazesine gitmemiş birinin benim babamın cenazesine gelmemesi garip değil. O insani duygularını yitirmiş" diyen Eren, noktayı koydu: "Bir de, ’Ben Cenk’i başka yere taşıdım ama o pavyonu tercih etti’ demiş, haddini bilsin! Biz onunla düğünlerde sahneye çıktık, Açıkhava’da
konsere değil!"

ORTAKÖY’DEN KALKIP BAKIRKÖY’E GELEMEDİ
Nükhet Duru’nun gazetemize verdiği röportajda Cenk Eren için söylediği "Babasının cenazesine gitmediğim için küsmüş" sözlerine; Eren’den açıklama geldi.

TOPARLANDIN MI BEBEĞİM?
Eren, şunları söyledi: "Babam, 17 Ocak günü saat 19.00’da vefat etti. Nükhet Hanım, aynı gün saat 20.00’de beni aradı, şoförümle konuşup, Bakırköy’de cenaze evinde olduğumuzu öğrendi. Ancak Ortaköy’deki evinden kalkıp, Bakırköy’e gelemedi. Ertesi gün babamı Ankara’da defnettik. Cenazeden 13 gün sonra bana ’Toparlandın mı bebeğim?’ diye mesaj attı."

Sabah