Cenk Eren eski ortağı Nükhet Duru'yu bombaladı!..

Babasını çöplükte ölüme terk eden kişi adımı ağzına almasın.. Baban öldüğünde Paris tatilini kesmedin

Cenk Eren eski ortağı Nükhet Duru'yu bombaladı!..

Şarkıcı Cenk Eren kendisi hakkında "Öyle bir isim bilmiyorum" dediği eski partneri Nükhet Duru hakkında ağza alınmadık laflar sarf etti. Nükhet Duru geçen hafta tv8’in yılbaşı partisinde "Eski ortağınız Cenk Eren’le yeni yılda barışmanız sözkonusu olabilir mi?" şeklindeki soruya “Böyle bir şey ne konuşuyorum, ne duyuyorum, ne de biliyorum. Çünkü öyle bir isim bilmiyorum” şeklinde cevap vermişti.

Duru’nun bu sözleri üzerine sinir küpüne dönen Eren, "Babasını çöplükte ölüme terk eden kişi benim adımı ağzına almasın. Yazık ki insan sanıp 7 sene yanyana olmuşum, kötü ruhunu görememişim" dedi.

"Seninle daha 22 perdemiz var"
Duru’nun küs olduğu ve 83 yaşında vefat eden babası Kemal Duru’nun cenazesine gitmediğini de hatırlatan Eren, "Ben senin adını ağzıma almıyorum, sen neden her röportajında benden bahsediyorsun? Vefa bende yeterince var, saygı da, aileden öyle gördük. Ben babamın son nefesine kadar yanındaydım, sen de Paris tatilini kesip dönmedin, şoförünü yolladın cenaze için hatırlar mısın vefalı hanım? Onun için ’öyle bir isim hatırlamıyorum’ dersin. Çünkü ben her şeyi hatırlıyorum değil mi? Derdin, korkun bu Mahmurecik. Bunlar seninle ilgili ilk perde. Daha çok oyunumuz var, her oyun iki perdedir ama seninle 22 perde daha var" diye konuştu.