CENK EREN EVLENİYOR!

Peki düğün ne zaman? Tuğçe Tatari yazdı...

CENK EREN EVLENİYOR!

Son yılların en ‘büyük' aşklarını say deseniz hiç düşünmeden ilk sıraya Sadıka Sabancı ve Cenk Eren'i koyarım. Alışılmamış, şaşırtıcı, akıl kurcalayan, sizi üzerinde düşünmeye iten bir aşk bu çünkü. Zaten iki aydır herkes bunu konuşuyor. Elbette biz şimdi işin bilinmeyenlerini konuşacağız. Sabancıların kızı Sadıka Sabancı ve sahnelerin eğlendiren ismi Yüksel Venedik, önümüzdeki ay Londra'da evleniyor.

Yüksel Venedik'in hikâyesini bilmeyenlere anlatayım; Bizim Cenk Eren adıyla tanıdığımız kişinin esas adı, nüfusa kayıtlı oluş şekli ile Yüksel Venedik'tir.

Sahne hayatına başlamadan önce en yakın arkadaşı Murathan Mungan kendisine Cenk Eren adını koyar. Yanılmıyorsam kredi kartlarında ismi hâlâ Yüksel Venedik olarak kullanılmaktadır Cenk Eren'in. Venedik ve Sabancı Londra konsolosluğunda yapılacak nikah tarihini gizlemektedir. Tabii söylentilerin çıkması engellenemez. Venedik'in şahidinin Murathan Mungan, Sabancı'nınkinin ise şarkıcı İzel olacağı konuşuluyor.

Şu anda Venedik'in Cihangir'deki evinde yaşayan çift, evlendikten sonra Şişli Plaza'ya taşınacak. Yakınları, uzakları herkesi şaşırtan, dillere “Nasıl yani?” sorusunu getiren ikili, başta da söylediğim gibi son dönem magazin dünyasının tek gündemi.

Evleneceklerini yakın çevrelerine doğrulayan çift hakkında ise son günlerde bir konu, biraz da espri haline dönüşerek konuşuluyor. Bu nikâhtan sonra çift hangi soyadını kullanacak? Venedik mi, Eren mi,

Sabancı mı?

Kimi ısrarla “Cenk Eren soyadını resmen değiştirmemiştir. O yüzden ister istemez Sadıka Venedik olacak” derken, “Özer Çiller örneğinde olduğu gibi damat gelinin soyadını alacak” iddiasında olanlar da var. “Hayır Cenk Eren adını resmen değiştirdi. O yüzden Eren soyadı kullanılacak” diyenler ise çok az.

Valla ne diyelim, mutluluklar dileyelim ve bu ‘ilginç' aşkı izlemeye devam edelim.

Tuğçe Tatari /Akşam