Ceren Yılmaz: "İlişkim olsa anons ederim"

Oyuncu Ceren Yılmaz, geçtiğimiz gün Şişli'de görüntülendi.

Ceren Yılmaz: "İlişkim olsa anons ederim"

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre oyuncu Ceren Yılmaz, geçtiğimiz gün Şişli'de görüntülendi.

Basın mensuplarını fark edince eliyle maskesini düzelten Yılmaz, "Evden kahve almaya çıkmıştım. Sizi burada görünce şaşırdım" dedi.

Gazetecilerle ayak üstü sohbet eden 30 yaşındaki Ceren Yılmaz, "Katar'a gittim. Ortadoğu'da ilgi çok fazlaydı. Türkiye'de bu kadar değil. Beni çok şaşırttı çünkü dizi orada yayınlanmadı" dedi.

'AŞK' İDDİALARINA YANIT VERDİ

Ceren Yılmaz: "İlişkim olsa anons ederim"

Oyuncu, ayrıca bir süre önce adının aşk dedikodularına karıştığı iş insanı Emre Fatinoğlu ile ilgili "Gülüyorum çünkü komik bir şey. O zaman Instagram'da her takip ettiğimle aramda bir şey çıksın" diyerek, çıkan iddiaları yalanladı.

Yılmaz, konuyla ilgili "Arkadaş ortamında bir araya geldik ve o ortam kalabalıktı. O kadar insan içinde neden onunla böyle bir haber çıktı, orada uzun yıllardır tanıştığım insanlar varken? Neden ilk kez o gün tanıştığım biriyle böyle bir haber çıktı, anlayamıyorum" ifadelerini kullandı.

Oyuncu Ceren Yılmaz, muhabirlerin "İlişkiniz olsa saklar mısınız?" sorusuna "Hiç saklamam hatta size anons ederim. Elini tutup, gururla çıkarım. Neden saklayayım ki?" şeklinde yanıt verdi.

Konular Ceren Yılmaz