Ceyhun Fersoy ve Begüm Öner'den yeni 'darp' açıklaması

Barışma kararının ardından Uzman, sevgilisinin Youtube'daki yılbaşı programının çekimlerine katıldı.

Ceyhun Fersoy ve Begüm Öner'den yeni 'darp' açıklaması

"Seksenler"de rol alan 39 yaşındaki ünlü oyuncu Ceyhun Fersoy, iki gün önce soluğu eşi Begüm Öner ve arkadaşlarıyla birlikte Cihangir'deki bir mekanda almıştı. Ancak dostlarıyla vakit geçiren Fersoy'un gecesi tatsız bitmişti. Talihsiz bir olay yaşayan oyuncu, darp edilmişti.

"ÜZERİMİZE ATLAYIP, YUMRUKLAR SAVURDULAR"

Fersoy, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yeni bir açıklamada bulundu. Olayın perde arkasını anlatan Ceyhun Fersoy, gönderisinde şu ifadelere yer verdi:

"Dün yaşanan olayla ilgili bazı basın organlarında kim olduğunu bilmediğim kişiler konuşturularak haber yapılmıştır. Olay avukatımın da şikayet dilekçesinde belirttiği gibi bizimle alakalı olmayan bir tarafta meydana gelmiş, ardından mekandan ayrılmamıza müsaade edilmemiştir.

Bunun üzerine eşim Begüm'ün itilmesine tepki olarak, artık olayların durması için, 'Can güvenliğimiz yok. Burada kadınlar var. Sizi şikayet edeceğim!' söylemim üzerine, 'Sen kimi şikayet ediyorsun?' diyerek, üzerimize atlayıp, yumruklar savurmuşlardır.

Ben, eşim ve diğer kadın arkadaşlarımız atılan yumruklardan dolayı yere düşmüşlerdir ve yerde de tekme ile yumruk devam etmiştir. Eşim, ben ve arkadaşlarımızın açık açık darp edildiği görüntüler de ortadadır.

Avukatım Bülent Elmas gerekli belge ve beyanları sunmuştur. Konu yargıya intikal etmiş olup, bu saatten sonra söz yargıdadır. Ceyhun Fersoy..."

Ceyhun Fersoy ve Begüm Öner'den yeni 'darp' açıklaması


BEGÜM ÖNER: "SÜREÇ PSİKOLOJİK OLARAK YIPRATICI"


Oyuncunun eşi Begüm Öner de, "Herkes merak ediyor, arıyor, soruyor. Çok çok teşekkür ederiz. Elimizden geldiğince dönmeye çalışıyoruz. Süreç fiziksel durumdan çok psikolojik olarak yıpratıcı. En kısa sürede atlatabilmek için çabalıyoruz. Umarım kimsenin başına gelmez ve insan olmayı başarabildiğimiz bir dünyada yaşamaya devam edebiliriz." mesajını yayınladı.